Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Ψάχνει σπίτι στο Μιλάνο ο Ιμπραΐμοβιτς!!

Σπίτι στο Μιλάνο ψάχνει για να αγοράσει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, «πυροδοτώντας» νέες φήμες περί επερχόμενης επιστροφής του στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Ψάχνει σπίτι στο Μιλάνο ο Ιμπραΐμοβιτς
Δεν πέρασε ούτε μία μέρα από την ειρωνική δήλωση του μάνατζερ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Μίνο Ράιολα, πως ο πελάτης του έχει ήδη υπογράψει στη Γιουβέντους και ο Σουηδός φρόντισε να «αναζωπυρώσει» τις φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει στην Ιταλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Gazzetta dello sport» ο «Ίμπρα» έχει αναθέσει στη σύζυγό του, Έλενα, να βρει σπίτι στο Μιλάνο, προκειμένου να μετακομίσει εκεί η οικογένεια Ιμπραΐμοβιτς. Η Έλενα βρίσκεται ήδη στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας και έχει συζητήσεις με γνωστούς μεσίτες.

Ο λόγος που ο Σουηδός θέλει να εγκατασταθεί στο Μιλάνο είναι απλός. Η οικογένειά του δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στο Παρίσι και νιώθει νοσταλγία για την Ιταλία. Μια νοσταλγία η οποία, όπως γράφει η «Gazzetta» έχει… πλήξει και τον Ζλάταν, ο οποίος θέλει να ξαναπαίξει στο Καμπιονάτο.

Ωστόσο οι πιθανότητες να φορέσει τη φανέλα των πρώην ομάδων του, της Μίλαν και της Ίντερ, είναι μικρή. Μοναδική υποψήφια, συνεπώς, είναι η «Γιούβε», στην οποία αγωνίστηκε πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο «calciopolis».

Λέτε ο Μίνο Ράιολα να έλεγε την αλήθεια και να μην ειρωνευόταν; Ο χρόνος θα δείξει. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: