Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Ταξιδεύει σε Αμερική και Αυστραλία η Ίντερ!!

Περιοδείες στην Αυστραλία και την Αμερική έχει προγραμματίσει η Ίντερ, προκειμένου να προωθήσει εμπορικά το όνομά της.

Ταξιδεύει σε Αμερική και Αυστραλία η Ίντερ
Στο αγωνιστικό επίπεδο δεν τα πηγαίνει πολύ καλά, αφού στο Καμπιονάτο έχει μείνει πίσω στη διεκδίκηση μιας θέσης που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ κινδυνεύει να μείνει και εκτός Γιουρόπα Λιγκ, μετά τον αποκλεισμό της από τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας. Στο οργανωτικό επίπεδο, όμως, η Ίντερ εξακολουθεί να λειτουργεί ως μεγάλη ομάδα, αφού οι άνθρωποί της λαμβάνουν υπόψη κάθε παράμετρο που θα μπορούσε να φανεί χρήσιμη για το σύλλογο.

Για αυτό το λόγο η Ίντερ έχει προγραμματίσει να ταξιδέψει στις ΗΠΑ στα τέλη Ιουλίου, όπου θα πραγματοποιήσει μέρος της προετοιμασίας της, λαμβάνοντας μέρος σε διεθνές τουρνουά. Αντίπαλοι των «νερατζούρι» θα είναι οι Γκάλαξι του Λος Άντζελες, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Γιουβέντους, πιθανότατα η Γαλατασαράι και κάποια εκ των Τσέλσι ή Μίλαν.

Εκτός του ταξιδιού στην Αμερική, η Ίντερ ενδέχεται να επισκεφτεί και την Αυστραλία, αμέσως μετά το τέλος της σεζόν. Εκεί θα δώσει σειρά φιλικών αγώνων, με μοναδικό σκοπό την εμπορική προώθηση του ονόματός της.

Από τις δύο περιοδείες, η διοίκηση της Ίντερ προσδοκά σημαντικά έσοδα, τα οποία θα τη βοηθήσουν στη μεταγραφική ενίσχυση το ερχόμενο καλοκαίρι. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: