Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Γαλατσόπουλος: «Ο Σαββίδης δείχνει συνέπεια λόγων και πράξεων»

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και αναφέρθηκε στα εγκαίνια του «Μακεδονία Παλλάς», αλλά και την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στο ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ τονίζοντας ότι αυτή η παρουσία θα βοηθήσει και τα άλλα τμήματα του ΠΑΟΚ.


Για τα εγκαίνια του «Μακεδονία Παλλάς»:

«Πολύ σημαντικό γεγονός και αυτό φάνηκε από τον πολύ κόσμο που υπήρχε αλλά και όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ».

Για την παρουσία του Σαββίδη στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ και αν αλλάζουν τα δεδομένα στο σύλλογο:

«Ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ μεγαλώνει και αυτό γίνεται έντονα αισθητό και στην Αθήνα, είναι εμφανές. Για τον ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ιστορία ο Σαββίδης, έχει αλλάξει επίπεδο ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ και όχι μόνο. Χθες έδωσαν το παρών ο ερασιτέχνης, όλη η μπασκετική ομάδα αλλά και διάφορα τμήματα του συλλόγου. Το ανέβασμα του ποδοσφαιρικού τμήματος θα βοηθήσει και τα άλλα τμήματα».

Για το ότι ο Σαββίδης εμφανίζεται σε μια δύσκολη περίοδο τη χώρα:

«Νομίζω ότι ο Σαββίδης έχει δείξει μια συνέπεια στα λόγια και τις πράξεις του. Το ότι εμφανίστηκε στη Θεσσαλονίκη είναι καλό, το έχει ανάγκη από τέτοιους επενδυτές. Έχει κάνει ήδη πολύ σημαντικές κινήσεις και εκτός του ΠΑΟΚ όπως με τη ΣΕΚΑΠ, το «Μακεδονία Παλλάς» αλλά και σε άλλα πρότζεκτ που συμμετέχει. Αυτό είναι πάρα πολύ θετικό. Στον ΠΑΟΚ έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη, θα ανέβει επίπεδο και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει».

Για το αν υπάρχουν συζητήσεις με τον Σαββίδη και για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ:

«Είναι νωρίς ακόμα. Έχει γίνει μια βοήθεια με το σήμα, αλλά δεν υπάρχει κάποια περαιτέρω συζήτηση».

Για το σήμα και αν αφορά αποκλειστικά την ΚΑΕ:

«Αφορά καθαρά την ΚΑΕ το σήμα. Η εταιρία έχει πάρει για 5 χρόνια την εκχώρηση του σήματος. Τα έσοδα αυτά βοηθάν πολύ την ΚΑΕ».

Για τις παρουσίες των Κοντομηνά και Σαββίδη στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο αντίστοιχα:

«Γι? αυτή τη στιγμή είναι σημαντικές, είναι η αιτία που αναπνέει ο μπασκετικός ΠΑΟΚ. Πληρώνονται παλιά χρέη, αλλά και αγωνιστικά πάει καλά η ομάδα. Μπορούμε με αυτές τις βοήθειες να τα πάμε ακόμα καλύτερα».

Για το γεγονός ότι στην ΠΑΕ βρέθηκε κάποιος που θέλει να προχωρήσει στην οικονομική εξυγίανση της ομάδας:

«Στην ΠΑΕ μπήκαν οι βάσεις και χρειάζεται χρόνο αλλά και σωστές ρυθμίσεις. Με βάση όλα αυτά τα δεδομένα θα πρέπει να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια αυτό. Ο βασικός στόχος μας είναι να βρούμε τον άνθρωπο που θα αλλάξει επίπεδο και τον μπασκετικό ΠΑΟΚ».

Για το πόσα είναι τα χρέη της ΚΑΕ:

«Αυτό θα φανεί στον ισολογισμό της επόμενης εβδομάδας. Στο Δημόσιο είναι 900.000 ευρώ, το οποίο είναι ρυθμισμένο άλλα δεν παύει να είναι ένα μεγάλο βάρος. Η δόση είναι 29.000 κάθε μήνα και όταν τα έσοδα στο μπάσκετ είναι ελάχιστα –ειδικά φέτος- καταλαβαίνετε πόσο μεγάλο βαρίδιο είναι για την ΚΑΕ, συν όλα τα άλλα έξοδα που έχει ο σύλλογος. Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολος είναι ο αγώνας. Αν υπάρξει ιδιοκτήτης μπορούν να αλλάξουν όλα».

Για το αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις να εμφανιστεί ιδιοκτήτης:

«Πιστεύω ότι πλέον υπάρχει και νομίζω ότι σε βάθος χρόνου μπορούμε να βρούμε την κατάλληλη λύση ώστε να αλλάξουμε επίπεδο. Ο σύλλογος έχει και τη δυναμική και το όνομα κάτι που είναι από τα βασικά ώστε να προσελκύσουν θετικά έναν επενδυτή».

Για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας:

«Με βάση τα δεδομένα η αγωνιστική πορεία της ομάδος είναι πολύ καλή. Έχουμε να δώσουμε τρεις δυνατούς αγώνες ακόμα μέχρι το τέλος, και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και στους τρεις».

Τέλος, για την προσπάθεια που γίνεται από τον Πρέλεβιτς και τους συνεργάτες του είπε:

«Θα πρέπει να έχουν θετικούς ισολογισμούς οι ανώνυμες εταιρίες. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Μπάνε γιατί ασχολείται κάθε μέρα πολλές ώρες για να λυθούν τα θέματα. Έχει τη συμπαράσταση όλων και δείχνουν κατανόηση για τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στο ΠΑΟΚ».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: