Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

«Καταστροφική βραδιά»

Με τους παίκτες του τα είχε ο Κάρλο Αντσελότι, μετά τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν από την Εβιάν στο Κύπελλο Γαλλίας, θεωρώντας πως έπαιξαν αδιάφορα.

«Καταστροφική βραδιά»
Ο θεσμός του κυπέλλου είναι, παραδοσιακά, γεμάτος εκπλήξεις. Πολλές φορές ο Δαυίδ νικά τον Γολιάθ, αποδεικνύοντας πως στο ποδόσφαιρο τα πάντα είναι πιθανά. Αυτό το κατάλαβε καλά η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έμεινε στην ισοπαλία 1-1 με την μικρή Εβιάν και νικήθηκε στα πέναλτι, μένοντας εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Γαλλίας.

Όπως ήταν φυσικό, ο προπονητής της Παρί, Κάρλο Αντσελότι, ήταν εξοργισμένος μετά το τέλος του ματς. «Κάναμε το χειρότερο παιχνίδι της χρονιάς, σε μια καταστροφική βραδιά. Το να γνωρίζεις την ήττα είναι κάτι που συμβαίνει. Το να παίζεις, όμως, τόσο αδιάφορα και μαλθακά, είναι ανεπίτρεπτο. Σήμερα κανείς από τους παίκτες μου δεν έκανε αυτό που έπρεπε. Όλοι προσπαθούσαν να γίνουν ήρωες και αναλώθηκαν σε ατομικές ενέργειες. Η απόδοσή τους ήταν τραγική. Κρίμα, γιατί παίζοντας κόντρα στη Μπαρτσελόνα δείξαμε πως έχουμε δυνατότητες. Σήμερα τα γκρεμίσαμε όλα», είπε απογοητευμένος ο Ιταλός τεχνικός.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο οι παίκτες υπεύθυνοι για την κακή εμφάνιση. «Φταίω κι εγώ. Όταν μια ομάδα δεν παίζει καλά, έχει ευθύνες και ο προπονητής της. Φταίω γιατί δεν μπόρεσα να αφυπνίσω τους παίκτες μου και γιατί δεν κατάφερα να τους επιβληθώ όταν έπρεπε να αλλάξουν αγωνιστική συμπεριφορά. Όπως στις νίκες πανηγυρίζουμε όλοι μαζί, έτσι στις ήττες είμαστε όλοι υπεύθυνοι», είπε με αυτοκριτική διάθεση ο Κάρλο Αντσελότι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: