Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Γενική είσοδος 10€ με ΑΕΚ!!

Δέκα ευρώ κοστίζει η γενική είσοδος στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου για την κυριακάτικη αναμέτρηση του Ατρομήτου κόντρα στην ΑΕΚ.

Γενική είσοδος 10€ με ΑΕΚ
Τον τρόπο με τον οποίο οι οπαδοί του Ατρομήτου θα προμηθευτούν τα εισιτήρια του τελευταίου αγώνα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ ενημέρωσε η διοίκηση της ΠΑΕ.

Οι Περιστεριώτες τονίζουν ότι τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν από σήμερα το μεσημέρι λίγο μετά τις τέσσερις μέχρι το βράδυ στις οχτώ και ξανά την αυριανή ημέρα σε δύο ώρες λειτουργίας.

Υπενθυμίζεται ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ θα βρεθούν στο γήπεδο, ύστερα από συνεννόηση των εμπλεκόμενων φορέων.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα με την ΑΕΚ θα ξεκινήσει σήμερα (Παρασκευή) από τις 16.30 μέχρι τις 20.00 από το γραφείο διαχείρισης (Θύρα 2).

Αύριο (Σάββατο) το γραφείο διαχείρισης θα λειτουργήσει το πρωί από τις 10.00 μέχρι τις 14.00 και το απόγευμα από τις 17.00 μέχρι τις 20.00.

Την Κυριακή (ημέρα διεξαγωγής του αγώνα), η πώληση των εισιτηρίων θα μεταφερθεί στα εκδοτήρια του γηπέδου Περιστερίου (Θύρα 4). Θα ξεκινήσει στις 10.00 και θα ολοκληρωθεί ΑΥΣΤΗΡΑ στις 15.00.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος παρακαλεί τους φιλάθλους που δεν θα έχουν προμηθευτεί εισιτήριο παρά το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας μέχρι την Κυριακή και ώρα 15.00, να μην προσέλθουν στο γήπεδο γιατί δεν θα τους επιτραπεί η πρόσβαση στο γήπεδο Περιστερίου.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου. Επιπλέον κάθε φίλαθλος μπορεί να αγοράσει ΜΕΧΡΙ (και) 2 εισιτήρια.

Η γενική είσοδος σε όλες τις Θύρες είναι 10 ευρώ, πλην της Θύρας 3 (30 ευρώ)».

Δεν υπάρχουν σχόλια: