Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

«Μπορεί την απευθείας άνοδο ο Ηρακλής»

Όλα τα φόντα για να πάρει την απευθείας άνοδο στην Σούπερ Λίγκα έχει ο Ηρακλής, σύμφωνα με τον τερματοφύλακα της ομάδας, Παναγιώτη Βοσνιάδη.

«Μπορεί την απευθείας άνοδο ο Ηρακλής»
Σίγουρος πως ο Ηρακλής έχει ό,τι χρειάζεται, προκειμένου να πάρει την απευθείας άνοδο στην Σούπερ Λίγκα, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Παναγιώτης Βοσνιάδης.

Ο τερματοφύλακας του «Γηραιού» μίλησε και για τα επερχόμενα δύσκολα παιχνίδια στη Football League που έχουν να δώσουν οι Θεσσαλονικείς, αλλά και για τον πρόσφατο τραυματισμό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Βοσνιάδη στον ARENA FM 89,4 :

Για τον τραυματισμό του:

«Είχα την ατυχία να τραυματιστώ και θα μείνω έξω ενάμισι με δύο μήνες. Μαθαίνω πολλά από τον Χουάντερσον, είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας. Εγώ τον βοήθησα να προσαρμοστεί και να εγκλιματιστεί στην ομάδα και στο κλίμα της πόλης. Είναι σημαντικό να υπάρχει ανταγωνισμός στην θέση του τερματοφύλακα».
Για τους στόχους του «Γηραιού»:

«Είμαστε Ηρακλής και μπορούμε να κερδίσουμε την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα. Το ερχόμενο παιχνίδι με τον Φωκικό είναι πολύ σημαντικό. Θεωρώ πως αν το κερδίσουμε μετά έχουμε την Λάρισα στην έδρα μας και θα πάμε και εκεί για τη νίκη. Γενικώς έχουμε ντέρμπι ως το τέλος, με τον Ολυμπιακό Βόλου την προτελευταία αγωνιστική και την τελευταία με τον Παναιτωλικό στην έδρα μας και εκτιμώ πως μπορούμε να πάρουμε την άνοδο απευθείας στην Σούπερ Λίγκα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: