Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Θέλει και το Champions League ο Σαββίδης

Υψηλούς στόχους έθεσε ο Ιβάν Σαββίδης για το μέλλον του ΠΑΟΚ, καθώς τόνισε πως θέλει να κατακτήσει το Champions League. Ο ισχυρός άνδρας του «Δικέφαλου» του Βορρά υπογράμμισε στο περιθώριο των εγκαινίων του «Μακεδονία» Παλλάς, πως θέλει να κοσμήσει το λόμπι του ξενοδοχείο τόσο με το κύπελλο του πρωταθλήματος, όσο και με αυτό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη.
Χαρακτηριστικά, ο Σαββίδης τόνισε απευθυνόμενος στον Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου: «Θέλω να πω στον Υπουργό πως υπάρχουν πολλές ομάδες στον κόσμο αλλά μόνο ένας ΠΑΟΚ. Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνει λάθος. Αυτός ο οποίος ήρθε σήμερα εδώ όχι ως φίλαθλος του ΠΑΟΚ, έχει πιθανότητες να φύγει σαν φίλαθλος του ΠΑΟΚ. Στο λόμπι του Μακεδονία Παλλάς υπάρχει ένα ειδικό τραπέζι στο οποίο θέλουμε να βάλουμε την κούπα του πρωταθλήματος και του Champions League».
Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην οικονομική κρίση στην Ελλάδα: «Νιώθω πως έχω πάρει την ευλογία του Θεού, δεν φοβάμαι την οικονομική κρίση και είμαι έτοιμος να μπω στις επιχειρηματικές ευκαιρίες που θα δημιουργούνται στην Ελλάδα. Εχουμε ήδη φέρει πολλά εκατομμύρια ευρώ στη χώρα, πιστέψτε ότι υπάρχουν δισεκατομμύρια ευρώ που μπορούν να σώσουν την Ελλάδα και εγώ θα τα φέρω ακόμη κι αν υπάρξει κίνδυνος. Δεν θα σταματήσω. Η σωτηρία της Ελλάδας είναι στους Ελληνες της διασποράς και τους καλώ όλους να βοηθήσουν την Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: