Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Κίνηση για Σκόκο από Τορίνο!!

Η Τορίνο είναι η πρώτη ομάδα που έχει έρθει σε επαφή με τη διοίκηση της Νιούελς Ολντ Μπόις για την απόκτηση του Νάτσο Σκόκο, όπως αποκάλυψε ο Αθλητικός Διευθυντής, Γκουστάβο Ντετζότι.

Κίνηση για Σκόκο από Τορίνο
Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στο θέμα της μετακίνησης του Νάτσο Σκόκο, ο οποίος φέρεται να είναι μεταγραφικός στόχος πολλών ομάδων, τόσο από την Ευρώπη, όσο και από την Λατινική Αμερική. Ο Αθλητικός Διευθυντής της Νιούελς Ολντ Μπόις, Γκουστάβο Ντετζότι, αποκάλυψε πως, ήδη μία ομάδα έχει έρθει σε επαφή με τη διοίκηση του συλλόγου.

«Πριν από λίγες μέρες παρουσιάστηκε στα γραφεία του συλλόγου ένας δικηγόρος, ο οποίος εκπροσωπούσε την Τορίνο. Επίσημη πρόταση δεν κατέθεσε, αλλά έδειξε πως οι Ιταλοί είναι πρόθυμοι να διαπραγματευτούν», τόνισε ο παράγοντας της Νιούελς Ολντ Μπόις.

Από τα λεγόμενα του Ντετζότι γίνεται σαφές πως η πώληση του Σκόκο είναι στις προθέσεις της διοίκησης. «Αυτό θα εξαρτηθεί από την προσφορά που θα φτάσει στα γραφεία μας. Αν μας ικανοποιεί, τότε δεν έχουμε πρόβλημα να παραχωρήσουμε τον παίκτη. Αλλά θα πρέπει να είναι μια προσφορά πραγματικά καλή», υπογράμμισε ο Αργεντινός, αφήνοντας να εννοηθεί πως η ομάδα του θα αξιώσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό, προκειμένου να αποχωριστεί τον καλύτερό της επιθετικό.

Ποιες είναι, όμως, οι επιθυμίες του Νάτσο Σκόκο; Ο Ντετζότι αποκαλύπτει πως ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη. «Ο Σκόκο θα μελετήσει όποια πρόταση θα φτάσει στα χέρια του. Μέχρι τώρα η μοναδική επαφή που είχαμε είναι με την Τορίνο, στην οποία ο παίκτης θα πήγαινε ευχαρίστως, όπως μου έχει αποκαλύψει. Επιθυμία του είναι να δοκιμάσει ξανά στην Ευρώπη, εξάλλου», τόνισε ο Γκουστάβο Ντετζότι.

Να σημειωθεί πως, εκτός της Τορίνο, για τον Σκόκο έχουν δείξει ενδιαφέρον η Βόλφσμπουργκ, η Μπεσίκτας και η Σαν Πάολο, με τους ανθρώπους της Νιούελς Ολντ Μπόις να δηλώνουν βέβαιοι πως οι… μνηστήρες θα πληθύνουν ως το καλοκαίρι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: