Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Τζιωρτζιόπουλος υπέρ ΑΕΚ και κατά… πάντων!!

Ποτέ δεν έπαψε να ενδιαφέρεται γι’ αυτήν. Πάντα μάθαινε ότι την αφορούσε, ενώ δεν ήταν και λίγες οι φορές που τοποθετήθηκε γι’ αυτήν. Ο Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος… «ξεσπάθωσε» και τα… είπε για την ΑΕΚ.

Τζιωρτζιόπουλος υπέρ ΑΕΚ και κατά… πάντων!
Μπορεί η απόφαση για την ΑΕΚ να αναμένεται, όμως ο Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος έκανε την δική του τοποθέτηση για το θέμα της. Ο έμπειρος αριστερός μπακ, ο οποίος έχει περάσει για κάποια από τα χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας στην Ένωση… έβγαλε από μέσα του κάποια πράγματα που ήθελε, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook.

Σε αυτήν… «ξεσπαθώνει» εναντίον ανθρώπων που πέρασαν από το σύλλογο, δεν είχαν και την μεγαλύτερη προσφορά, ενώ πλέον, κάνουν την δική τους κριτική.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Το πιο οδυνηρό πράγμα για την ΑΕΚ αυτή τη στιγμή θεωρώ είναι το γεγονός ότι βγαίνουν και μιλάνε για το πώς βρέθηκε η ομάδα σε αυτή την κατάσταση, άτομα που πέρασαν και δεν ακούμπησαν και έχουν την εντύπωση πως μεγαλούργησαν και πως όλος ο κόσμος περιφέρεται γύρω από αυτούς. Το να παίξεις ένα και δύο φεγγάρια σε οποιαδήποτε ομάδα δεν σου δίνει το δικαίωμα να ασκείς κριτική για θέματα τα οποία δεν είναι στην αρμοδιότητά σου. Κανείς δεν είναι σε θέση να κρίνει πέραν αυτών που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα με οποιονδήποτε τρόπο, κάνοντας ότι μπορούν πάντα για το καλό της, άσχετα αν κάποιες επιλογές στην πορεία δείχνουν άστοχες. Τώρα τοποθετήσεις τύπου Τζούλιας, Καμμένου και διαφόρων άλλων που εμφανίστηκαν από το πουθενά απλά και μόνο για τα 15 λεπτά δημοσιότητας που τους αναλογούν έχω την αίσθηση πως ο κόσμος ξέρει να τις προσπερνά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: