Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Εβγαλε πρόγραμμα ο Σούλης

Μπορεί το πρωτάθλημα να μην έχει τελειώσει ακόμη, ωστόσο ο Σούλης Παπαδόπουλος. «πριν πεινάσει μαγειρεύει»! Ο τεχνικός του Αρη, σε συνεργασία με τον βοηθό του, Τάσο Θέο, έχει ήδη καταστρώσει το πλάνο των προπονήσεων στην. μετά Ξάνθη εποχή, καθώς σε καμιά περίπτωση δεν επιθυμεί η ομάδα να διακόψει τη δουλειά τόσο νωρίς.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, λοιπόν, προβλέπει συνέχιση των προπονήσεων εώς τα τέλη του Μαϊου, με μια μικρή διακοπή τεσσάρων-πέντε ημερών τις ημέρες του Πάσχα. Κατά τη διάρκεια αυτών των εκγυμνάσεων θα μπορέσει να κρατήσει σε αγωνιστική εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές, διότι δεν θα είναι καλό να μείνουν απροπόνητοι για διάστημα δύο μηνών, μέχρι αρχές Ιουλίου, δηλαδή, οπότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν.
Στο πλάνο του βραχύσωμου προπονητή, περιλαμβάνονται και κάποιες φιλικές αναμετρήσεις με ομάδες μικρότερων κατηγοριών ή ακόμα και της Superleague, μέσα από τις οποίες θα δοκιμάσει κάποια πράγματα και θα δει ορισμένους παίκτες, ώστε εφόσον παραμείνει προπονητής του Αρη και του χρόνου, να είναι έτοιμος για εισηγήσεις προς τη διοίκηση. Πάντως, ούτως ή άλλως (είτε μείνει, είτε φύγει) η έκθεσή του για την ομάδα, πρέπει να θεωρείται δεδομένη.
Ένα πρώτο ψήγμα των προθέσεών του για τη δική του επόμενη μέρα , πέρασε μέσω του novasports.gr: «Εγώ είμαι ένας προπονητής που μ΄ αρέσει να μένω εκεί που με θέλουνε», είπε, στέλνοντας το μήνυμα ( διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Παπαδόπουλου σε άλλο σημείο του ρεπορτάζ του Αρη).   

Δεν υπάρχουν σχόλια: