Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

One man show!!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Εμπαγέ Λεγέ, ο οποίος σημείωσε τρία γκολ και έδωσε μία ασίστ η Ζούλτε- Βάρεγκεμ επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 4-3 της Κλαμπ Μπριζ.

One man show
Σπουδαίο παιχνίδι έγινε ανάμεσα στην Κλαμπ Μπριζ και την Ζούλτε- Βάρεγκεμ στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των πλέι οφ του βελγικού πρωταθλήματος.

Αυτοί, όμως, που τελικά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με σκορ 4-3 ήταν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι είχαν σε σπουδαία βραδιά τον Εμπαγέ Λεγέ. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα να σκοράρει τρία τέρματα (13’, 58’, 73’) και να δώσει την ασίστ στον Μπάριερ στο 43’.

Έτσι, η Ζούλτε- Βάρεγκεμ σημείωσε τέσσερα τέρματα και κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ που αν και το «πάλεψε» δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα, παρά το γεγονός πως πέτυχε τρία τέρματα (Ντόνκ 37’, Γιόργκεσεν 83’, Οφόε 86’).

Μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη η Ζούλτε- Βάρεγκεμ έφτασε τους 37 βαθμούς και είναι δεύτερη, αφού η Άντερλεχτ έχει 39. Στην Τρίτη θέση βρίσκεται η Σταντάρ Λιέγης με 35, ενώ την τετράδα κλείνει η Γκενκ με τους ίδιους βαθμούς. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: