Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Όλοι δίπλα στον Μελισσανίδη!!

Πρωτοφανή στήριξη από επιφανείς και μη φίλους της ΑΕΚ έχει βρει το εγχείρημα του Δ. Μελισσανίδη για γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το πλάνο του «τίγρη» για την ομάδα και η αναμονή για τους μετόχους.

Όλοι δίπλα στον Μελισσανίδη
Κιτρινόμαυρη πανστρατιά έχει δημιουργηθεί γύρω από το Δημήτρη Μελισσανίδη με στόχο την κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά και κατ’ επέκταση τη δημιουργία μίας νέας και ισχυρής ΑΕΚ.

Η πρωτοβουλία του «τίγρη» να τρέξει το θέμα της ανέγερσης νέου «σπιτιού» για την ομάδα στην ιστορική της έδρα έχει βρει πρωτόγνωρη ανταπόκριση, όχι μόνο από οικονομικά ισχυρούς φίλους της ομάδας, όπως οι Πόλυς Χατζηιωάννου, Πέτρος Παππάς, Γκίκας Γκούμας. Ακόμη και φίλαθλοι της «Ένωσης» που έχουν μικρομεσαίες επιχειρήσεις και περιορισμένη οικονομική δυνατότητα έχουν εκφράσει την πρόθεση με όσα μέσα διαθέτουν να σταθούν αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια.

Αυτή η συσπείρωση έχει ενθουσιάσει και τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος βλέπει πως δεν είναι μόνος του κι εκτιμά πως με τέτοια συμπαράσταση από τον κόσμο της η ΑΕΚ όχι απλώς θα αποκτήσει σύντομα το δικό της γήπεδο, αλλά θα ξαναγίνει μεγάλη ΚΑΙ αγωνιστικά. Ήδη κάποιοι μιλούν για όραμα επιστροφής της ΑΕΚ στη μεγάλη κατηγορία και με δικό της γήπεδο σε μία διετία.

Οι διαδικασίες προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και η… ραστώνη του Πάσχα δεν θα φέρει καθυστερήσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα γίνουν επαφές τόσο με τους υποστηρικτές του σχεδίου για το γήπεδο, όσο και με το Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας που όλα δείχνουν πως θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια που γίνεται. Μόλις ολοκληρωθούν οι πρώτες συζητήσεις και υπάρχουν απτά στοιχεία, ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναμένεται να τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα του γηπέδου. Κι όχι μόνο.

Αυτό που ΔΕΝ μπορεί να κάνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι να καθορίσει τις εξελίξεις για το αγωνιστικό κομμάτι. Αυτή η ευθύνη ανήκει εν όψει και της Γενικής Συνέλευσης της 14ης Μαΐου στους μετόχους και κατά βάση στον Νίκο Νοτιά και τους Supporters που έχουν τη μερίδα του λέοντος. Εκείνοι καλούνται να πάρουν την απόφαση για την κατηγορία που θα αγωνίζεται η ομάδα και που όλα δείχνουν πως δεν μπορεί να είναι άλλη πέρα από την τρίτη. Πάντως για την ώρα ο Χιώτης εφοπλιστής αγνοείται, ενώ οι Supporters δείχνουν έτοιμοι να πράξουν όπως προστάξει ο Μελισσανίδης. Παράλληλα ο Ανδρέας Δημητρέλος αναμένεται να παραιτηθεί από την προεδρία πριν τη Γενική Συνέλευση.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: