Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

«Κράξιμο» στον Κουμάλο!

Διαδικτυακή… επίθεση δέχθηκε ο Μπογκανί Κουμάλο. Ένα σχόλιο του αμυντικού του ΠΑΟΚ ήταν η αφορμή για να του απαντήσουν οι οπαδοί της ομάδας… αναλόγως.

«Κράξιμο» στον Κουμάλο
Προφανώς ο Μπογκανί Κουμάλο δεν έχει προσαρμοστεί στην ελληνική πραγματικότητα και μετά την ήττα-αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου από τον Αστέρα Τρίπολης έβλεπε παντού δυσαρεστημένα πρόσωπα.

Για αυτό στην αρχή αναρωτήθηκε γιατί όλοι είναι στεναχωρημένοι. Αφού ο Νοτιοαφρικανός ποδοσφαιριστής πήρε τις «κατάλληλες» απαντήσεις από οπαδούς του ΠΑΟΚ του στυλ, «τι δεν καταλαβαίνεις ρε Μπογκανί;», «κάτι πίνεις και δεν μας δίνεις, δεν εξηγείται αλλιώς» συνέχισε τις αναρτήσεις.

«Είναι κακό να στρέφονται όλοι κατά της ομάδας. Χρειάζεται να μας στηρίξετε και στις καλές στιγμές και στις κακές. Δεν πρέπει να στρέφεστε εναντίον των παικτών ή του τεχνικού επιτελείου. Όλοι μας παίζουμε όσο μπορούμε. Κάποια πράγματα δεν δούλεψαν όπως θα θέλαμε. Αυτό όμως δεν είναι το τέλος του κόσμου. Στηρίξτε την ομάδα στα πλέι-οφ και εμείς συνεχίζουμε» ήταν η απάντηση του Κουμάλο η οποία συνοδεύτηκε ξανά από εκνευρισμένα σχόλια οπαδών». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: