Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Με το μυαλό στον Αστέρα!!

Ο Γιώργος Μαζιάς γράφει στο sport-fm.gr για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου.

Με το μυαλό στον Αστέρα
Αμφιβολία για το ποιος θα περάσει στον τελικό δεν υπήρχε ούτε μισή. Το 6-2 του πρώτου ημιτελικού δεν άφηνε περιθώρια. Απλή διαδικασία ήταν η ρεβάνς και μια καλή ευκαιρία για τους παίκτες του Ολυμπιακού να ρολάρουν ενόψει τελικού.

Ο Μήτρογλου έδειξε ότι είναι σε φουλ φόρμα σκοράροντας για έβδομη φορά στα πέντε τελευταία ματς και μετά ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα (μάλλον). Για τον πρωταθλητή το μυαλό πριν από την έναρξη του επαναληπτικού ήταν ήδη στον τελικό. Σε δέκα μέρες από σήμερα έχουν την πρόκληση του δεύτερου σερί νταμπλ.

Είναι το τελευταίο ματς της χρονιάς που μπορεί να σφραγίσει μια πετυχημένη χρονιά. Ο Αστέρας άφησε νοκ άουτ τον ΠΑΟΚ και αυτόματα φαβορί χρίζεται ο Ολυμπιακός. Δεν θα είναι εύκολο και αυτό είναι κάτι που ξέρουν καλά στον Πειραιά. Φέτος την ομάδα της Τρίπολης δεν την κέρδισαν εύκολα σε κανένα από τα δυο ματς πρωταθλήματος.

Σίγουρα, ο τελικός είναι μια άλλη υπόθεση, αλλά στον Ολυμπιακό πρέπει να έχουν μάθει καλά και το περσινό μάθημα με τον Ατρόμητο. Κι εκεί φαβορί ήταν, αλλά έπαιξαν τόσο νωχελικά που χρειάστηκε να πάνε παράταση και στην τελευταία φάση του τελικού ο Φούστερ να πετύχει το γκολ που έδωσε το κύπελλο. Παραστάσεις και εμπειρίες έχουν πολλές.

Τόσο για το τι (δεν) πρέπει να κάνουν όσο και για το τι μπορεί να κάνει ο Αστέρας. Είναι νωρίς ακόμη για να μιλήσουμε τεχνικά για τον τελικό. Η σκέψη όμως όλων πάει εκεί. Το βέβαιο είναι πως δεν θα είναι καθόλου εύκολο για τον Ολυμπιακό. Κι αν έχουν ξεχάσει τα ματς πρωταθλήματος με τον Αστέρα, ας ρωτήσουν τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο... Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: