Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Αγωνία στη Ρεάλ για Ρονάλντο!!

Αμφίβολος για τον επαναληπτικό αγώνα της ημιτελικής φάσης του Champions League κόντρα στη Ντόρτμουντ θεωρείται ο Ρονάλντο, ο οποίος δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αγωνία στη Ρεάλ για Ρονάλντο
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε στη σημερινή προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ήδη υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά για τη συμμετοχή του στον δεύτερο αγώνα με την Ντόρτμουντ.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός υπέστη μυϊκό τραυματισμό κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα των δύο ομάδων, όπου η «βασίλισσα» ηττήθηκε με σκορ 4-1 και πρέπει να υπερβάλει εαυτόν για να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Όλοι έχουν πέσει πάνω στον 28χρονο παίκτη, ώστε να μπορέσει να είναι έτοιμος και να παίξει κόντρα στους Γερμανούς.

Από την πλευρά του, ο διεθνής άσος θα προσπαθήσει να δώσει το «παρών» στο κρισιμότερο ματς της ομάδας του για τη φετινή σεζόν και να απαντήσει σε όσους θεωρούν ότι εξαφανίστηκε στο πρώτο ματς στη Βεστφαλία.

Όσον αφορά την υπόλοιπη προπόνηση, ο Μουρίνιο χώρισε σε τρία γκρουπ τους ποδοσφαιριστές του: Η πρώτη αποτελούταν από τους Κασίγιας, Αντάν και Χεσούς, οι οποίοι προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων.

Η δεύτερη ήταν με τους Ντιέγκο Λόπεθ, Νάτσο, Αλμπιόλ, Καρβάλιο, Εσιέν, Κεντίρα, Ντι Μαρία, Κακά, Μπενζεμά και Μοράτα. Αυτοί οι δέκα παίκτες είχαν αγωνιστεί ως βασικοί στο χθεσινό ντέρμπι της Μαδρίτης απέναντι στην Ατλέτικο και ακολούθησαν αποθεραπεία.

Οι υπόλοιποι, οι οποί αναμένεται να ξεκινήσουν ως βασικοί κόντρα στην Ντόρτμουντ, δούλεψαν με εντατικούς ρυθμούς και δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας. Από την πλευρά τους, οι Πέπε, Αρμπελόα και Μαρσέλο έμειναν στο γυμναστήριο και δεν συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: