Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ο ΠΑΟΚ του... σχεδόν!

Ο Στέλιος Μοσχούλας γράφει για την αποτυχία του ΠΑΟΚ και εξηγεί τις αιτίες του ηχηρού αποκλεισμού από τον τελικό του κυπέλλου...
Ο Πάμπλο Γκαρσία το είχε πει πέρυσι: «Βαρέθηκα τόσο εγώ όσο κι οι φίλαθλοί μας να είμαστε συνέχεια στο… σχεδόν τόσο στο Κύπελλο όσο και στο πρωτάθλημα». Και ποιος θα καταλογίσει λανθασμένη λογική (στη δήλωση του Ουρουγουανού, που πλέον αποτελεί παρελθόν για την ομάδα) στον Γκαρσία; Μάλλον κανένας, μετά από τον χθεσινό αποκλεισμό της ομάδας από τον Αστέρα και τη «μαύρη» επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη.

Τι κι αν ο Ιβάν Σαββίδης έχει προσφέρει στην ομάδα τα πάντα… Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι «πήγαινε γυρεύοντας» στο δεύτερο ημίχρονο, μια και στο πρώτο μέρος καμία ομάδα δεν ανοίχτηκε, δεν ρίσκαρε…

Επίσης αποδείχθηκε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει Ουσέρο, δεν έχει Ράγιος, δεν έχει Ντε Μπλάσις, δεν έχει Περόνε. Ο παίκτης με την προσωπικότητα λείπει από τον «Δικέφαλο» κι αυτό θα το πληρώσει με ανάλογες εμφανίσεις και στα πλέι οφ.

Οταν η «μπάλα έκαιγε», όταν η ομάδα δεν έβρισκε λύσεις μπροστά (και λόγω του σχεδίου από τον προπονητή, όπως φάνηκε), όταν ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ, κανένας δεν πήρε πάνω του τις προσπάθειες για να… ξελασπώσει τον «Δικέφαλο».

Ο χθεσινός ΠΑΟΚ ήταν ο χειρότερος της φετινής σεζόν, αν εξαιρέσει κάποιος την τραγική εμφάνιση στη Βιέννη με τη Ραπίντ. Απόδειξη όλων αυτών; Η κερκίδα των ΠΑΟΚτσήδων, που όταν ο Ουσέρο έβαλε το πρώτο γκολ, «πάγωσαν» όλοι, μια κι η ομάδα δεν… τραβούσε και τους ξενέρωσε πλήρως.

Και για να πάμε στην επόμενη μέρα, η διαχείριση της κατάστασης θα κρίνει (με τις επιλογές που θα κάνει ο μεγαλομέτοχος) αν ο ΠΑΟΚ πετύχει τον έτερο στόχο της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ (προκριματικά) ή θα περιπλανηθεί (μόνο) ανάμεσα στις πολλές και σκληρές κριτικές και στον καταλογισμό ευθυνών.

Πηγή: SportDay.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: