Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Yπηρεσιακός ο Γ.Χ, δύσκολα για άμεσα ο Ιβάν!!

Ο Γιώργος Γεωργιάδης είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Γιώργου Δώνη, σύμφωνα με τις πληροφορίες των τελευταίων ωρών

Yπηρεσιακός ο Γ.Χ, δύσκολα για άμεσα ο Ιβάν
Θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο την δεδομένη στιγμή, να βρεθεί κάποιος προπονητής, ώστε ν’ αναλάβει τις τύχες του ΠΑΟΚ, με την ομάδα να έχει μπροστά της, τα πλέι-οφ. Έτσι κι αλλιώς η σεζόν τελειώνει και για οποιονδήποτε τεχνικό θα ήταν τεράστιο το βάρος μιας πιθανής αποτυχίας. Παρά το γεγονός λοιπόν, πως οι επαφές με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιβεβαιώνονται, ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, δεν φαίνεται να είναι έτοιμος να εγκαταλείψει άμεσα τον πάγκο της κυπριακής ομάδας. Έτσι ο Γιώργος Γεωργιάδης είναι αυτός που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θ’ αντικαταστήσει τον Γιώργο Δώνη άμεσα και θα οδηγήσει την ομάδα στα πλέι-οφ.

Από εκεί και μετά από το μεσημέρι της Κυριακής (28/4) έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις για την λύση του συμβολαίου του Γιώργου Δώνη. Πληροφορίες κάνουν λόγο πως το ύψος της αποζημίωσης, κυμαίνεται στα 200.000 ευρώ. Ωστόσο στον «Δικέφαλο» του Βορρά, θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους.

Το βέβαιο είναι πως ΠΑΟΚ, θα κινηθεί για κάποιο δυνατό όνομα προπονητή, δίχως όμως αυτή τη στιγμή, να υπάρχει ενημέρωση πως βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με κάποιον. Από τη στιγμή που για τα πλέι-οφ, θ’ αναλάβει ο Γ.Χ., ο ΠΑΟΚ θα έχει όλον τον χρόνο ώστε ν’ αναζητήσει την καλύτερη δυνατή επιλογή, για τη νέα σεζόν.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: