Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ματσάρα και... Νιούελς για τίτλο!!

Φοβερό παιχνίδι στη Σάντα Φε, με τη Νιούελς να προηγείται δύο φορές της Ρασίνγκ (4-3) την πρώτη με διαφορά δύο τερμάτων, ισάριθμες να ισοφαρίζεται και τη λύση να δίνεται στο 92' ο Μάξι Ροντρίγκες. Γκολ και ασίστ ο Σκόκο.
Επτά γκολ, δύο αποβολές, «επιστροφή» από 2-0 και τον νικητή να κρίνεται τελικά στις καθυστερήσεις του αγώνα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα παιχνίδι; Όλα αυτά τα πρόσφερε η... ματσάρα της Νιούελς με τη Ρασίνγκ το βράδυ της Κυριακής, όπου το συγκρότημα του Μαρτίνο αν κι έκανε τα εύκολα, δύσκολα πήρε μία ακόμα νίκη, οδεύοντας προς την κατάκτηση του Final. Τρίτο σερί τρίποντο για τη Νιούελς και έκτο στις επτά τελευταίες αγωνιστικές, το οποίο τη φέρνει προς το παρόν μόνη στην κορυφή και στο +3 από τη 2η Λανούς, που υποδέχεται στις 03:15 τα ξημερώματα της Δευτέρας την Ατλέτικο Ραφαέλα.
Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, με τον Κάσκο να τους δίνει το προβάδισμα μόλις στο 8ο λεπτό, ενώ στο 33' ο Τόνσο με μία εξαιρετική προσωπική ενέργεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, μπήκε στη μεγάλη περιοχή, ανατράπηκε και κέρδισε το πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Νάτσο Σκόκο, κάνοντας το 2-0. Έβδομο γκολ του πρώην άσου της ΑΕΚ στο Final, πιάνοντας στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας τον Ζιλιότι.
Όταν μάλιστα στο 40' αποβλήθηκε ο Βιγιάρ κι έμεινε με δέκα η Ρασίνγκ, όλα έδειχναν πως η Νιούελς θα φτάσει εύκολα στο τρίποντο. Οι φιλοξενούμενοι όμως αποδείχτηκαν πολύ σκληροί για να πεθάνουν. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βιέτο που σκόραρε στο 45' και στο 47' έφεραν το ματς στα ίσια, αλλά η χαρά τους κράτησε μόλις για ένα δίλεπτο, όσο δηλαδή πέρασε μέχρι ο Πέρες να δώσει ξανά το προβάδισμα στη Νιούελς. Ο Βιέτο ωστόσο το πήρε... προσωπικά. Χατ-τρικ από τον άσο της Ρασίγκ, κάνοντας το 3-3 στο 62' και η λύση τελικά δόθηκε από το δίδυμο Σκόκο-Ροντρίγκες. Εξαιρετική ασίστ του πρώτου στο 92', άψογη εκτέλεση από τον δεύτερο και... καληνύχτα (4-3)!
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: