Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ασλανίδης: «Αυτή τη στιγμή φοβούνται τον ΠΑΟΚ»

Για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, αλλά και την επόμενη ημέρα στον ΠΑΟΚ, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη σέντρα», ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «δικεφάλου», Αχιλλέας Ασλανίδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο: « Είναι Μεγάλη Εβδομάδα, ας μην δικάζουμε κανέναν. Χαμένοι αγώνες είναι αυτοί που δεν έγιναν ποτέ. Το κακό στο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι ότι παίζουν μπάλα οι παράγοντες. Αυτοί που όταν μία ομάδα παίρνει τρόπαια, πηγαίνουν κι αυτοί και τα σηκώνουν.

Το σύστημα που παίζει ο ΠΑΟΚ, δεν λειτουργεί. Μετά την αποχώρηση Δώνη, που αναμένεται να συμβεί σύντομα, θα πρέπει να αναλογιστούν αυτοί που θα τον ψάξουν, τις ανάγκες, την ιστορία αλλά και το λαό του ΠΑΟΚ».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Δεν μπορούμε ακόμη να κρίνουμε την δράση του κ.Σαββίδη. Αλλά πως μπορώ εγώ πιστέψω όλα όσα λέει, χωρίς ακόμη να υπάρχει κάτι χειροπιαστό; Άλλο πολιτική, άλλο ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή φοβούνται τον ΠΑΟΚ, δεν μιλάμε πια για μία δύναμη της Θεσσαλονίκης, αλλά μία δύναμη της Ελλάδας. Είμαστε υποχρεωμένοι να συσπειρωθούμε όλοι πίσω από τον ΠΑΟΚ και να τον στηρίξουμε. Ο κ.Σαββίδης, έχει πετύχει την συσπείρωση και ελπίζω πως θα κάνει όλα όσα έχει υποσχεθεί».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: