Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ο Μάης που θα κρίνει πολλά

Η υποψηφιότητα Σκόρδα, το αίνιγμα Ηλιάδης και οι επενδυτικές υποσχέσεις του Αβάνογλου.Ο κόσμος του ΑΡΗ περιμένει να προκύψει μια σταθερή διοίκηση που θα μπορεί να εγγυηθεί μια μίνιμουμ οικονομική βοήθεια.
Καυτός αναμένεται να είναι ο Μάιος για τον ΑΡΗ αφού εκτός από τις εκλογές στην ΠΑΕ, στις 11 του μήνα διεξάγονται οι αρχαιρεσίες και στην ΚΜΑ. Εκείνου που καίει ασφαλώς είναι τι μέλει γενέσθαι στην ΠΑΕ που ταλανίζεται από δεκάδες προβλήματα και η αγωνιστική της σωτηρία ήταν μόνο η αρχή.

Στις τρεις εβδομάδες που μεσολαβούν ως τις 18 Μαΐου και τη νέα Γ.Σ που θα πραγματοποιηθεί, θα πέσουν οι μάσκες και θα φανεί ποιοι είναι διατεθειμένοι και υπό ποιες προϋποθέσεις να διεκδικήσουν την ψήφο των μελών.

Το Σάββατο το βράδυ επιβεβαιώθηκε ότι ο μοναδικός που δήλωσε έτοιμος με συγκεκριμένο πλάνο είναι ο Λάμπρος Σκόρδας που αμφισβήτησε ανοικτά ότι έχει γίνει μέχρι σήμερα στο θέμα του 99 και επιφυλάχθηκε να παρουσιάσει ένα καινούργιο πλάνο βιωσιμότητας με ορίζοντα διετίας.

Ελπίδες για επαναδραστηριοποίησή του στα κοινά της ΠΑΕ άφησε και ο πρώην Πρόεδρος Δημήτρης Ηλιάδης ο οποίος φέρεται να ετοιμάζει σχήμα μαζί με άλλους αρειανούς. Το μόνο που άφησε να εννοηθεί ήταν ότι μιλά για διοίκηση Πρωτοδικείου και ότι περιμένει την απόφαση για το άνοιγμα των διαπραγματεύσεων για την υπαγωγή στο άρθρο 99.  Σχεδόν βέβαιος ότι θα προκύψει επενδυτικό ενδιαφέρον εμφανίστηκε ο Τάσος Αβάνογλου χωρίς να υπεισέρθει σε περισσότερες λεπτομέρειες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουν γίνει επαφές με την προυπόθεση ότι ο ΑΡΗΣ θα υπαχθεί στο άρθρο 99 και θα καταστεί πιο ελκυστικός.

Αυτό που ως επιμύθιο πάντως προκύπτει από την ταραχώδη προχθεσινή γενική συνέλευση, είναι ότι μεγάλη μερίδα του κόσμου του ΑΡΗ έδειξε κουρασμένη από τις διοικήσεις διαχειριστών των τελευταίων χρόνων και ζητά εμμέσως πλην σαφώς ανθρώπους που εκτός από όραμα θα έχουν και χρήματα που είναι απαραίτητα για να αντιμετωπιστεί το οξύ οικονομικό πρόβλημα. allaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: