Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Η ρήτρα στο συμβόλαιο του Δώνη!!

Διαβάστε στο sport-fm.gr τι ακριβώς προβλέπει ως αποζημίωση σε περίπτωση απόλυσης το συμβόλαιο του Γιώργου Δώνη με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως τροποποιήθηκε η σχετική σύμβαση τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η ρήτρα στο συμβόλαιο του Δώνη
Η διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» είχε έρθει σε συμφωνία με τον Έλληνα τεχνικό ότι σε περίπτωση που ο σύλλογος επιθυμούσε τη διακοπή της συνεργασίας μαζί του θα έπρεπε να καταβάλλει ρήτρα αποζημίωσης ύψους 200.000 ευρώ.

Χαρακτηριστικά η σχετική παράγραφος στο τροποποιημένο συμβόλαιο του Γιώργου Δώνη αναφέρει:

Το άρθρο 5.4. τροποποιείται ως εξής: «5.4. Σε περίπτωση καταγγελίας της παρούσας από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ λόγω ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, χωρίς σπουδαίο λόγο ή από τον Προπονητή για σπουδαίο λόγο από υπαιτιότητα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ οφείλει ως αποζημίωση λόγω εύλογης και δίκαιης ποινικής ρήτρας τα παρακάτω ποσά:

α) Αν η καταγγελία γίνει μέχρι και δέκα ημέρες μετά τον τελευταίο επίσημο αγώνα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2012/2013, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ οφείλει ως αποζημίωση το σύνολο των ποσών που έπρεπε να καταβληθούν σύμφωνα με την παρούσα μέχρι 31.05.2013 και επιπλέον το ποσό των διακοσίων χιλιάδων ευρώ (200.000 €) καθαρά.

β) Αν η καταγγελία γίνει από την ενδέκατη ημέρα μετά τον τελευταίο επίσημο αγώνα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2012/2013 και έπειτα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ οφείλει ως αποζημίωση το σύνολο των ποσών που έπρεπε να καταβληθούν σύμφωνα με την παρούσα μέχρι τη λήξη της, ήτοι μέχρι 31.05.2014.








Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: