Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ήταν «στημένος» ο Μπελχαντά; (vid)

Έντονες αντιδράσεις στη Γαλλία για το παιχνίδι Αζαξιό-Μονπελιέ (2-1), με τη δεύτερη να κερδίζει πέναλτι και ο Μπελχαντά φαίνεται να κάνει νόημα στον Οτσόα για το που θα σουτάρει!
Μία τυχαία κίνηση ή κάτι παραπάνω; Θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα... καλοπροαίρετος πάντως κάποιος για να μην μπει καν σε υποψίες από την νόημα που κάνει με το κεφάλι του ο Μπελχαντά προς τον Οτσόα, πριν εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισαν οι πρωταθλητές Γαλλίας στο παιχνίδι με την Αζαξιό.
Σκορ σε εκείνο το σημείο (49') δεν υπήρχε, οι γηπεδούχοι «καίγονταν» για τους βαθμούς της νίκης ώστε να απομακρυνθούν από τη ζώνη του υποβιβασμού και η Μονπελιέ σχεδόν αδιάφορη, με το -9 από την πρώτη εξάδα τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος. Εν τέλει όπως φαίνεται και στο βίντεο, το αστέρι της ομάδας του Ζιράρ έστειλε προς τη μεριά που έκανε νόημα το πέναλτι και ο Οτσόα απέκρουσε εύκολα!
Στη συγκεκριμένη φάση είχε μείνει και με εννιά η Αζαξιό από την αποβολή του Ντιαβαρά, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το προβάδισμα τελικά στο 56' με τον Μουνιέρ. Ένα δεκάλεπτο ωστόσο έφτανε στην... υπερομάδα του Εμόν για να φέρει το ματς τούμπα και να πάρει το τρίποντο. Ο Καουτάρι έκανε πέναλτι στο 81', ο Ντελόρ ισοφάρισε και στις καθυστερήσεις ήρθε το νικητήριο τέρμα από τον Ολιέ!


Penalty de Belhanda Ajaccio-Montpellier 2013 από kokoretsi


Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: