Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Γρόλλιος: «Δεν θα πρέπει να είναι στο Δ.Σ όποιος ενεπλάκη σε προηγούμενες διοικήσεις»

Για τα όσα ειπώθηκαν στην Γενική Συνέλευση, αλλά και την επόμενη μέρα στο στρατόπεδο του Άρη, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη σέντρα», ο νομικός εκπρόσωπος των «κιτρίνων», Χρήστος Γρόλλιος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αν δεν μπει σε σειρά η ΠΑΕ, θα έχουμε δύσκολες καταστάσεις. Μεγάλη ιδέα, λάθος εκτιμήσεις έφτασαν τον Άρη εδώ. Ευθύνονται οι διοικούντες από το 2004 εώς τώρα. Όλοι συνομολογούνται.

Δεν θα πρέπει όποιος ενεπλάκη στην προηγούμενες διοικήσεις που έφτασαν τον Άρη μέχρι εδώ, να βρίσκεται στο Δ.Σ. Η υπόθεση του «99» ίσως προσελκύσει επενδυτές. Να προχωρήσουμε με διοίκηση που πιστεύει στο άρθρο 99 και μπορεί να το προχωρήσει. Ο Λάμπρος Σκόρδας είναι υπέρ του 99, αλλά με άλλη μορφή. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αποφασίσει ο κόσμος για το ποιος θα διοικήσει, εφόσον το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει και δεν έχει επικυρωθεί η βαθμολογία. Φοβάμαι πως στις 11 Μαΐου θα έρθουν λίγοι για να ψηφίσουν τα μέλη του Δ.Σ της Λέσχης» είπε αρχικά ο γνωστός νομικός.

Όσον αφορά τις μετοχές της ομάδας, τόνισε: «Είχε δίκιο ο Κόντης. Το 30% των μετοχών το έχει ο Ερασιτέχνης, ενώ άλλο ένα 30% έχει η ΚΜΑ. Ο Ερασιτέχνης παρουσίασε τα στοιχεία που έπρεπε και πήρε αυτό το ποσοστό.

Αν μία ομάδα υπαχθεί στο άρθρο 99, δεν σημαίνει ότι θα πάρει και αδειοδότηση. Το να κατατεθεί η αίτηση τον Ιούλιο, ενώ δεν ήξερε που θα παίζει η ομάδα τη νέα σεζόν, θα ήταν πρόωρο και δεν θα βοηθούσ». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: