Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Συγκλονιστικό μήνυμα του Τότι στον Ζανέτι!!

Μήνυμα συμπαράστασης προς τον Χαβιέ Ζανέτι έστειλε ο Φραντσέσκο Τότι, ζητώντας του να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση πριν το ντέρμπι Ρόμα – Ίντερ της επόμενης περιόδου.

Συγκλονιστικό μήνυμα του Τότι στον Ζανέτι
Η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του Χαβιέ Ζανέτι, καθώς και η πιθανότητα να είναι αυτό το τέλος της καριέρας του Αργεντινού, έχει προκαλέσει λύπη σε όλη τη φίλαθλη κοινότητα της Ιταλίας, ανεξάρτητα από τις συλλογικές προτιμήσεις. Εκτός των οπαδών της Ίντερ, φίλοι άλλων ομάδων έσπευσαν να συμπαρασταθούν με μηνύματά τους στον άτυχο Χαβιέ. Συγκίνηση, πάντως, προκαλεί το μήνυμα που έστειλε ο Φραντσέσκο Τότι στον αρχηγό των «νερατζούρι», το οποίο δείχνει την εκτίμηση που τρέφει ο ηγέτης της Ρόμα σε εκείνον της Ίντερ.

«Ε, Χαβιέ. Μην κάνεις καμιά πλάκα και λείψεις από το επόμενο παιχνίδι της Ρόμα με την Ίντερ. Σε περιμένω στο Ολίμπικο να ανταλλάξουμε τα σημαιάκια των ομάδων μας. Το σημαιάκι της Ρόμα εγώ το δίνω μόνο σε σένα, σε κανέναν άλλον. Το νου σου, γίνε γρήγορα καλά, το επόμενο ντέρμπι των ομάδων μας δεν αργεί», έγραψε χαρακτηριστικά ο Φραντσέσκο Τότι.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: