Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ανανεώνουν Γιούρκας και Κοτσόλης!!

Τον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν άρχισε ήδη να «χτίζει» ο Γιάννης Αναστασίου και βέβαια σε αυτόν συμπεριλαμβάνονται αρκετοί παίκτες του σημερινού ρόστερ.

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης για παράδειγμα που έκανε μία πολύ καλή σεζόν, παρότι αρκετοί τον είχαν… τελειωμένο, ως ποδοσφαιριστή, θα εξαργυρώσει αυτή την χρονιά με ένα καινούριο συμβόλαιο, το οποίο θα περιλαμβάνει μεν χαμηλότερες αποδοχές, όμως θα αποδίδει την έννοια της… εμπιστοσύνης που υπάρχει προς τον Έλληνα αμυντικό.

Παράλληλα, πρόταση ανανέωσης θα γίνει και στον Στέφανο Κοτσόλη, που μπορεί να μην ήταν βασικός όλη την χρονιά, καθώς έχασε την θέση του από τον Ορέστη Καρνέζη, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι «πράσινοι» δεν τον εμπιστεύονται. Μάλιστα με την κίνηση αυτή θέλουν να του δείξουν πως υπολογίζουν σε αυτόν, δίχως βέβαια να αποκλείεται και η παραχώρηση του Καρνέζη σε κάποια άλλη ομάδα, καθώς λέγεται πως έχει προτάσεις για τον έλληνα γκολκίπερ, δίχως όμως να τις έχει αποδεχθεί.

Παράλληλα, στον Παναθηναϊκό τονίζουν πως μόνο με εξαιρετική πρόταση θα πουληθεί ο Χάρης Μαυρίας, την ώρα που ο Γιάννης Αναστασίου αναζητά παίκτες σε όλη την Ευρώπη, στα μέτρα βεβαίως του Παναθηναϊκού, ενώ από την άλλη ο Γιάννης Βονόρτας προετοιμάζει την ομάδα για το παιχνίδι μπαράζ με την Ξάνθη στις 9 Μαίου. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: