Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Στη Νέα Σμύρνη το μπαράζ ΠΑΟ-Ξάνθη!!

Στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και όχι στο ΑΕΛ FC Arena, θα διεξαχθεί τελικά ο αγώνας μπαράζ μεταξύ του Παναθηναϊκού και της SKODA Ξάνθης, μετά από συμφωνία των δύο ομάδων για οικονομικούς λόγους.

Στη Νέα Σμύρνη το μπαράζ ΠΑΟ-Ξάνθη
Την αλλαγή έδρας του αγώνα μπαράζ για την κατάληψη της 6ης θέσης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η διοργανώτρια.

Ο αγώνας μεταξύ Παναθηναϊκού και Ξάνθης (που διεξάγεται για την περίπτωση που κάποια από τις ομάδες που θα μετάσχουν στα πλέι οφ δεν αδειοδοτηθεί, συνεπώς δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στην Ευρώπη), ήταν αρχικά να διεξαχθεί στο ΑΕΛ FC Arena στη Λάρισα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η έδρα άλλαξε καθώς η διαχείριση του σταδίου ζήτησε πολλά χρήματα για τη διοργάνωση του αγώνα, χρήματα τα οποία φέρονται να ξεπερνούν και τα ακαθάριστα έσοδα που υπολόγιζαν να έχουν οι δύο ομάδες.

Έπειτα από συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων και της διοργανώτριας, το μπαράζ θα διεξαχθεί τελικά στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Η μέρα (Πέμπτη 9 Μαΐου) και η ώρα (20:00) παραμένουν ως είχαν.

Η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια συμφωνίας των δύο ομάδων ο αγώνας κατάταξης ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-SKODA ΞΑΝΘΗ, την Πέμπτη 9 Μαϊου 2013 και ώρα 8:00 μ.μ., θα διεξαχθεί στο γήπεδο Νέας Σμύρνης (αντί του AEL FC ARENA)».

Δεν υπάρχουν σχόλια: