Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Σκόρδας στο Metropolis: «Αν προκύψει κάτι καταδικαστικό από τον έλεγχο, θα εξαφανιστώ»

Με δική του παρέμβαση στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπη «Στη σέντρα», ο πρόεδρος του Άρη Λάμπρος Σκόρδας μίλησε για όλους και για όλα

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Υπάρχει παραπλάνηση και ψεύδη τα οποία έχουν ειπωθεί για το άτομό μου. Υπάρχουν πράγματα τα οποία έχουν διαστρεβλωθεί». Στη συνέχεια τοποθετήθηκε στα όσα είπε ο Χρήστος Γρόλλιος λέγοντας πως «Σαν τι μιλούσε ο κ. Γρόλλιος; Σαν νομικός ή σαν παράγοντας;».

Ο Σκόρδας ήταν και στη συνέχεια καταιγιστικός δηλώνοντας: «Αυτοί που ασχολούνται με την εταιρεία του μεγέθους του Άρη, οφείλουν να γνωρίζουν ορισμένα πράγματα. Πάντα υπάρχει η αντίθετη πλευρά. Οι Γρόλλιοι και η... παρέα τους προσπάθησαν να μου δώσουν χρίσμα υπόδικου. Ο κ. Γρόλλιος έχει εκδικητική μανία προς το πρόσωπό μου. Επί 5 χρόνια μου πετάνε λάσπη και ραδιοφωνικοί παραγωγοί, αλλά και παράγοντες».

Για τον τρόπο που έφυγε είπε:

«Έφυγα με όχι ομαλή διαδοχή, με έδιωξαν. Έφυγα με λασπολογίες και κατηγορίες. Θα έπρεπε να μείνω για να συμβουλεύσω το νέο πρόεδρο για τουλάχιστον 6 μήνες. Ο προηγούμενος πρόεδρος (πριν τη διοίκηση Σκόρδα) δεν είχε γνώσεις».

Για τον έλεγχο από τη NEXIA:

«Η NEXIA με πληροφόρησε πως έχει σταλεί ένα έγγραφο από τις 3/1, με το οποίο ζητά κάποια έγγραφα τα οποία δεν δόθηκαν μέχρι τώρα και τα έχει αναλάβει και πάλι η διοίκηση Σκόρδα. Έγώ σαν πρόεδρος του Άρη,έχω δώσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα εκτός από το εντολοδόχιο το οποία θα σταλεί σύντομα. Εγώ είμαι και θα είμαι ελεγχόμενος ες αεί. Περιμένω το αποτέλεσμα του ελέγχου και αν υπάρξει κάποια καταδικαστική απόφαση θα εξαφανιστώ».

Για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου:

«Θα πρέπει να εκλεγεί νέο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο θα επιδιώξει να γίνεται έλεγχος σε όλες τις διοικήσεις».

Για το άρθρο 99:

« Αν η υπόθεση του άρθρου 99 είχε τρέξει το προηγούμενο καλοκαίρι, τότε θα είχε ξεκινήσει νωρίτερα ο σχεδιασμός και ο Άρης θα έπαιρνε φορολογική ενημερότητα χωρίς να καταβάλει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό. Η ΚΑΕ Άρης έκανε αίτηση για το άρθρο 99 χωρίς να καταβάλει ούτε ένα ευρώ».

Για την προσωρινή διαταγή του Άρη:

«Η προσωρινή διαταγή που έχει ο Άρης τον προστατεύει έτσι κι αλλιώς. Τα ψέμματα πρέπει να σταματήσουν. Ο Άρης χρειάζεται κοντά του ανθρώπους που νοιάζονται για την ομάδα. Αν δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία ο Άρης δεν θα μπορέσει να παίξει στο πρωτάθλημα, θα πρέπει να διευθετήσει τα θέματα με τους πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας».

Τέλος έκλεισε την κουβέντα λέγοντας:

«Ειπώθηκε ότι η ΠΑΕ Άρης με την προσωρινή διαταγή δεν μπορεί να πάρει χρήματα από το Δημόσιο. Είναι ψέμματα γιατί εγώ εισέπραξα ήδη χρήματα, συγκεκριμένα τη δόση του Απριλίου. Όταν κατέβηκα στην Αθήνα, ο ΟΠΑΠ, μου έδειξε χαρτί στο οποίο έλεγε πως η ΠΑΕ Άρης συναινεί στο να μην πάρει χρήματα. Εγώ με τη νέα διοίκηση το αναίρεσα».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: