Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

«Δεν αντέχει η ΑΕΚ»

Τέλος στις φήμες που ακούγονταν περί συγχώνευσης της Καλλιθέας με την ΑΕΚ έβαλε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σαλευρής.

«Δεν αντέχει η ΑΕΚ»
Ο πρόεδρος της Καλλιθέας, Νίκος Σαλευρής ξεκαθάρισε πως θα πορευθούν μόνοι τους και δεν υπάρχει περίπτωση να συγχωνευθεί με την ΑΕΚ αφού έχει πάρα πολλά χρέη και δεν πρόκειται να αντέξει.

Επίσης, μίλησε για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Football League της επόμενης σεζόν.

Διαβάστε όσα είπε ο Νίκος Σαλευρής στην εκπομπή «Στάση Media» και τον Νίκο Μαυρομμάτη:

Για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Football League της επόμενης σεζόν:
«Το φετινό πρωτάθλημα της Football League είναι το ανταγωνιστικότερο των τελευταίων ετών και νομίζω πως υπερτερεί της Super League. Όλες οι ομάδες είναι καλές και οι αναμετρήσεις είναι αμφίρροπες μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Τώρα που έπεσε και η ΑΕΚ μας εξυπηρετεί να διεκδικήσουμε παραπάνω χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Μας αξίζει κάτι καλύτερο γιατί είμαστε ο αιμοδότης του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Αν δεν έχουμε χρήματα πως θα καλλιεργήσουμε τις ομάδες μας;

Συζητάμε και με την ελεύθερη τηλεόραση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης σεζόν και δεν είναι τίποτα δεδομένο με τον OTE TV».

Για όσα έχουν ακουστεί για το ΑΦΜ της Καλλιθέας και για τυχόν συγχώνευση με την ΑΕΚ: «Είναι πολύ δύσκολο να αντέξει η ΑΕΚ με αυτά τα χρέη που έχει. Πάντως εμείς θα πορευθούμε μόνοι μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: