Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Αντωνίου: «Ταιριάζει απόλυτα στον ΠΑΟΚ ο Γιοβάνοβιτς»

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την περίπτωση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μίλησε ο σύμβουλος δημοσίων σχέσεων του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου, στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο ημίχρονο».
Για το συζητιέται στην Κύπρο η πιθανολογούμενη επαφή του ΠΑΟΚ με τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ τόνισε: «Δεν υπάρχει συζήτηση εδώ στην Κύπρο για το θέμα Γιοβάνοβιτς και ΠΑΟΚ. Εμείς περιμένουμε την απόφαση Γιοβάνοβιτς για το αν θα παραμείνει ή αν αποχωρήσει από την ομάδα. Γενικά υπάρχει η αίσθηση ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα, οπότε είναι λογικό να έχει προτάσεις. Από τη στάση του πάντως φαίνεται πως μάλλον θα αποχωρήσει από την ομάδα. Τα προηγούμενα χρόνια συζητούσε πιο γρήγορα με την ομάδα. Ίσως αισθάνεται ότι έχει κλείσει ο κύκλος του».

Ενώ για το αν ο Ιβάν Γιοβάνοβοτς θα ήταν ο κατάλληλος για τον πάγκο του «δικεφάλου» ανέλυσε: «Είμαι βέβαιος ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ταιριάζει απόλυτα, αν του δοθεί πίστωση χρόνου σίγουρα θα φτάσει τον ΠΑΟΚ ψηλά. Η αφοσίωση το ταλέντο και η σκληρή δουλειά, μπορεί να οδηγήσει οποιαδήποτε ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ειδικά μία ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ, που έχει στόχους και όραμα». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: