Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Μπέιλ, ο κορυφαίος!!

Αυτή η χρονιά είναι δική του!Ο Γκάρεθ Μπέιλ αναδείχθηκε ο καλύτερος αλλά και ο κορυφαίος νέος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, από την Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών.

Μπέιλ, ο κορυφαίος!
Παρών και στην καλύτερη ενδεκάδα του κορυφαίου πρωταθλήματος ο Ουαλός αστέρας της Τότεναμ.

Με 19 γκολ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, δύο στα κύπελλα Αγγλίας και τρία στο Γιουρόπα Λιγκ, ο Μπέιλ είναι ο πρωτεργάτης της πορείας που έχει σημειώσει η ομάδα του Αντρέ Βίλας – Μπόας.

«Είναι τεράστια τιμή. Όταν σε ψηφίζουν οι συνάδελφοί σου είναι πάντα κάτι ιδιαότερο. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος. Κοιτώντας και τους υπόλοιπους υποψήφιους για τα βραβεία, αντιλαμβάνεσαι πόσο σημαντικό είναι, αφού όλοι τους ήταν πολύτιμοι για τις ομάδες στις οποίες αγωνίζονται. Όπως και να 'χει, δεν θα είχα καταφέρει τίποτα χωρίς τους συμπαίκτες μου. Τόσο αυτοί, όσο και ο προπονητής μου, είναι εκπληκτικοί και τους ευχαριστώ» ήταν τα λόγια του 23χρονου αστέρα.

Τα «σπιρούνια» θα δώσουν μάχη μέχρι το φινάλε της χρονιάς για να εξασφαλίσουν μια θέση στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα και ασφαλώς, στηρίζονται στον Μπέιλ. Μάλιστα, πέτυχε το πρώτο και… ήταν η αιτία για το δεύτερο στην ισοπαλία (2-2) με τη Γουίγκαν το περασμένο Σάββατο.

Η φετινή χρονιά θα του μείνει αξέχαστη, όπως επίσης θα μείνει και στους οπαδούς της Τότεναμ κι όχι μόνο, βλέποντας όλες τις καταπληκτικές ενέργειες και τα γκολ του Ουαλού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε ψηφιστεί καλύτερος ποδοσφαιριστής της Πρέμιερ Λιγκ και το 2011, ενώ με ακόμα μια διάκριση την επόμενη σεζόν, μπορεί να γίνει ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει κατακτήσει τρεις φορές τον συγκεκριμένο τίτλο.

Πάντως, οι μοναδικοί στο παρελθόν που σε μια σεζόν είχαν πάρει και τα δύο βραβεία, που από το βράδυ της Κυριακής κοσμούν την τροπαιοθήκη του Μπέιλ, ήταν οι Άντι Γκρέι (1977) και Κριστιάνο Ρονάλντο (2007).

πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: