Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Η νίκη σου, η άνοδός μας!!

Άπαντες χαρούμενοι στην αναμέτρηση του Αχαρναϊκού με τον Φωστήρα στην έδρα του πρώτου, καθώς μπορεί οι γηπεδούχοι να ηττήθηκαν 1-0, αλλά βάσει των αποτελεσμάτων, ανέβηκαν στη Football League.

Η νίκη σου, η άνοδός μας
Το σφύριγμα της λήξης του ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής του Νότιου Ομίλου ανάμεσα στον Αχαρναϊκό και τον Φωστήρα, βρήκε νικητή τον «φονέα» με σκορ 1-0.

Ωστόσο, οι πανηγυρισμοί ανήκουν και στις δύο ομάδες, καθώς τρεις «στροφές» πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, βάσει των αποτελεσμάτων, εξασφάλισαν την άνοδό τους στη Football Legue.

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ο Δωροβίνης στο 20ο λεπτό.

Μεγάλη νίκη και για τον Παναιγιάλειο επί της Κορίνθου με σκορ 3-0 και πλέον θέλει έναν βαθμό για να κερδίσει και μαθηματικά την άνοδο. «Μάχη» μέχρι το τέλος θα δώσουν Γλυφάδα, Χανιά, Πανηλειακός, Προοδευτική και Ρούβας, για μία θέση στο πρωτάθλημα της Football League.

Στην τελευταία αγωνιστική (22η) για τον Βόρειο Όμιλο της Football League 2, Αιγινιακός και Τύρναβος ήταν οι ομάδες που πήραν τα δύο εναπομείναντα εισιτήρια για την Football League. Ο Αιγινιακός επικράτησε 4-3 εκτός έδρας του Οδυσσέα Κορεδελιού και ο Τύρναβος νίκησε 2-1 τον Τηλυκράτη εκτός έδρας.

Νότιος Όμιλος (23η αγωνιστική)

Καλαμάτα-Χανιά 1-1
Επισκοπή-Γλυφάδα 2-2
Αχαρναϊκός-Φωστήρας 0-1
Παναιγιάλειος-Κόρινθος 3-0
Πανηλειακός-Αστέρας Μαγούλας 1-0

*Ρεπό: Προοδευτική

** Ο Ρούβας παίρνει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς, καθώς το παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα δεν θα διεξαχθεί λόγω παραίτησης της ομάδας της Καισαριανής από το πρωτάθλημα.

Βόρειος Όμιλος (22η αγωνιστική)

Ζάκυνθος-Εθνικός Σιδηροκάστρου 3-0
Βατανιακός-Απόλλων Καλαμαριάς 0-1
Αναγέννηση Καρδίτσας-Κασσιόπη 1-0
Τηλυκράτης-Τύρναβος 1-2
Οδυσσέας Κορδελιού-Αιγινιακός 3-4

* Η Δόξα Κρανούλας παίρνει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς, καθώς το παιχνίδι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης δεν θα διεξαχθεί λόγω παραίτησης της ομάδας της Τσαριτσάνης από το πρωτάθλημα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: