Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Μεταγραφή πριν το Πάσχα!

Σε προχωρημένες επαφές με μέσο από το εξωτερικό βρίσκεται ο Παναθηναϊκός και μέσα στην εβδομάδα κλείνει η μεταγραφή. Βλέπουν παίκτες Αναστασίου και Νταμπίζας.

Μεταγραφή πριν το Πάσχα
Με ταχείς ρυθμούς προχωρά ο σχεδιασμός του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί και η πρώτη μεταγραφή της ομάδας. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι «πράσινοι» είναι πολύ κοντά στην απόκτηση μέσου από το εξωτερικό και το θέμα αναμένεται να κλείσει πριν το Πάσχα. Περισσότερες πληροφορίες για την ταυτότητα και την ακριβή θέση (αν είναι κεντρικός μέσος ή ακραίος) του ποδοσφαιριστή δεν έχουν διαρρεύσει, αλλά το θέμα έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό και ίσως απλώς να ανακοινωθεί μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την ομάδα του.

Πρόθεση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι μέσα στο Μάιο να έχουν προχωρήσει σε τουλάχιστον δύο μεταγραφές (είναι πολύ κοντά ο Σωκράτης Φυτανίδης που μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο) και ένα μήνα μετά να είναι συμπληρωμένο το ρόστερ για την επόμενη σεζόν, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό. Άλλωστε, αν η ομάδα επικρατήσει στο μπαράζ της 9ης Μαΐου με τη Skoda Ξάνθη και τελικά πάρει τη θέση του ΠΑΣ Γιάννινα στο Europa League, οι «πράσινοι» θα κληθούν να είναι αγωνιστικά έτοιμοι στα μέσα Ιουλίου για τον δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεχωρίσει έναν αριστερό μπακ, αλλά είναι άγνωστο αν έχουν προχωρήσει τόσο οι επαφές. Δεδομένα, πάντως, θα υπάρξει προσθήκη στη συγκεκριμένη θέση για να πλαισιωθεί ο Χουχούμης. Αντίθετα, η περίπτωση του Καμίλο Μαγιάδα μάλλον εγκαταλείπεται, καθώς ο μάνατζέρ του έχει προβάλει απαιτήσεις που κρίνονται παράλογες.

Ο Γιάννης Αναστασίου παραμένει στην Ολλανδία και θα συνεχίσει τις επαφές αλλά και την παρακολούθηση παικτών, ενώ εκτός συνόρων είναι και ο Νίκος Νταμπίζας για τον ίδιο λόγο.

* Μετά το διήμερο ρεπό, οι παίκτες του Παναθηναϊκού επιστρέφουν το απόγευμα στις προπονήσεις. Αύριο το πρωί θα γίνει μία ακόμη προπόνηση πριν την αναχώρηση για την Κύπρο και το φιλικό της Μεγάλης Τετάρτης με την Ομόνοια. Ίσως εκεί φανούν τα πλάνα για το ματς με τη Skoda Ξάνθη, για το οποίο δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Βιτόλο και Σπυρόπουλος, αλλά πιθανότατα και ο Μαυρίας.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: