Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ο αποκλεισμός ή ο Γκαρσία "έφαγε" τον Δώνη

Η στήριξη του Ιβάν Σαββίδη στον Δώνη μετά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα θυμίζει παλαιότερες εποχές άλλης ομάδας, η οποία εξέδιδε ανακοίνωση ότι δεν υπάρχει θέμα προπονητή και λίγες μέρες αργότερα είχε νέο τεχνικό στο τιμόνι της...
Γράφει ο Β. Δούκας...
Ο ΠΑΟΚ προσγειώθηκε ανώμαλα στην Τρίπολη και το θύμα του αποκλεισμού από το Κύπελλο είναι ο Γιώργος Δώνης, ωστόσο η καρέκλα του Ελληνα τεχνικού έτριζε εδώ και αρκετό καιρό. Ο Γκαρσία μπορεί να έλυσε το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ, όμως φρόντισε να βάλει τις βάσεις για να αποτελέσει παρελθόν μετά από λίγο και ο τελευταίος του προπονητής στην ομάδα.
Μερίδα του κόσμου είχε στραφεί εναντίον του Δώνη, τον οποίο θεωρούσαν υπεύθυνο για τη φυγή του Ουρουγουανού. Το κλίμα στην ομάδα άρχιζε να χαλάει, κάτι που δεν άρεσε στον ισχυρό άνδρα του συλλόγου.
Η στήριξη στον Δώνη μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ μόνο αληθινή δεν ήταν. Αν όντως ο Σαββίδης πίστευε στον προπονητή της ομάδας του, τότε δεν θα τον έβγαζε στη σέντρα με το πρώτο στραβό αποτέλεσμα.
Το Κύπελλο αποτελούσε στόχο για το δικέφαλο του Βορρά, καθώς ο Σαββίδης ήθελε να συνδυάσει την έλευση του με ένα τρόπαιο που θα ήταν το πρώτο μετά από χρόνια για τον ΠΑΟΚ και παράλληλα θα ερχόταν απέναντι στην πιο δυνατή ομάδα της χώρας.
Η απογοήτευση από την απώλεια αυτού του στόχου μπορεί να οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις που με τη μορφή ντόμινο είναι ικανές να στοιχίσουν στον ΠΑΟΚ την απώλεια του μεγάλου στόχου που δεν είναι άλλος από την έξοδο στον Τσάμπιονς Λιγκ.
Πηγή: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: