Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Άλλο Πανθρακικός, άλλο Αστέρας!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» μετά το Πανθρακικός – Ολυμπιακός 1-2 στην ρεβάνς του ημιτελικού κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός πέρασε και άνετα, μάλιστα. Δεν είχε κανένα πρόβλημα, άλλωστε, μετά το σκορ ασφαλείας του α’ αγώνα.
Εντελώς στο ρελαντί, λοιπόν, πήγε σήμερα για το ματς με τον Πανθρακικό, δεν ζορίστηκε καθόλου και γι’ αυτό δεν έκανε πολλές τελικές. Αρκούσαν δυο μπαλιές του Μανιάτη στον σωστό άνθρωπο (Μήτρογλου) για να καθαρίσει το παιχνίδι.
Όρεξη και Κάρολ



Ο Πανθρακικός είχε περισσότερη όρεξη, έφτασε κάποιες φορές κοντά στο γκολ, όμως ο Κάρολ ήταν σε καλή μέρα κι έπιασε αρκετά σουτ. Ήταν σε ετοιμότητα.
Το τελικό
Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, κέρδισε χωρίς να χρειαστεί να πιάσει υψηλά στάνταρ, ενώ ο Πανθρακικός ήταν φιλότιμος, αλλά δεν μπορούσε να φτάσει στο γκολ. Το τελικό 1-2 μοιάζει δίκαιο.
Ανεβασμένος
Από εκεί και πέρα, ο τελικός θα είναι διαφορετικό παιχνίδι. Κι εκεί ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παρουσιαστεί ανεβασμένος. Όχι, βέβαια, σε σχέση με το σημερινό ματς που ούτως ή άλλως ήταν βατό, αλλά συγκριτικά με τις τελευταίες εμφανίσεις των ερυθρόλευκων στο πρωτάθλημα.
Στο ζενίθ
Ο Αστέρας, δηλαδή, είναι ομάδα που βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Έχει ομοιογένεια, τρέχει, παλεύει και η ψυχολογία του είναι στο ζενίθ.
Σκληρό καρύδι
Ο Ολυμπιακός, βέβαια, είναι ούτως ή άλλως το φαβορί για τον τελικό. Κι αν παίξει σαν Ολυμπιακός, θα έχει τον πρώτο λόγο λόγω ποιότητας. Η ομάδα της Τρίπολης, όμως, έχει δείξει τα δόντια της φέτος σε πολλά παιχνίδια μέσα στην σεζόν και στον τελικό θα έχει πολύ υψηλό κίνητρο. Είναι ιστορικό το ματς για τον Αστέρα. Και θα είναι σκληρό καρύδι.
 Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: