Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

«Με συγκέντρωση να συνεχίσουμε την προσπάθεια»

Δύσκολες χαρακτήρισε τις δύο τελευταίες αγωνιστικές της Α1 Ανδρών ο Βαγγέλης Αγγέλου, δεδομένου ότι οι αντίπαλοι του Άρη θέλουν τη νίκη.

«Με συγκέντρωση να συνεχίσουμε την προσπάθεια»
Με την ίδια συνταγή που ακολουθεί σε όλο το πρωτάθλημα ο Άρης θα φιλοξενήσει την Καβάλα (30/4, 16:00) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών.

Ο τεχνικός του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου, τόνισε πως θα συνεχίσουν με συγκέντρωση την προσπάθεια τους για καταξίωση του μπασκετικού στίγματος της ομάδας.

«Έχουμε μπροστά μας το προτελευταίο από τα εναπομείναντα παιχνίδια και το δεύτερο συνεχόμενο με ομάδες που χρειάζονται τους βαθμούς της νίκης. Η δική μας συνταγή προσέγγισης του παιχνιδιού είναι συγκεκριμένη. Επαγγελματισμός, συγκέντρωση και διάρκεια. Με άξονα την αμυντική μας προσήλωση, την ατομική μας αντίδραση και ετοιμότητα, συνεχίζουμε την προσπάθεια για την καταξίωση του μπασκετικού μας στίγματος».

Καθοριστικής σημασίας χαρακτήρισε το παιχνίδι κόντρα στην Καβάλα ο φόργουορντ του Άρη, Αντώνης Ασημακόπουλος:

«Το παιχνίδι με την Καβάλα είναι καθοριστικής σημασίας για εμάς. Θέλουμε τις δύο τελευταίες νίκες με την Καβάλα και τον Κολοσσό, ώστε να κυνηγήσουμε την 6η θέση. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με το περιφερειακό σουτ της Καβάλας. Θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού και των ριμπάουντ και να παίξουμε καλή άμυνα, το στοιχείο που μας χαρακτηρίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: