Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

«Γράφουμε ιστορία»

Βέβαιος πως η Φενερμπαχτσέ μπορεί να συνεχίσει να γράφει ιστορία στο Γιουρόπα Λιγκ, εμφανίστηκε την παραμονή του αγώνα με τη Λάτσιο ο προπονητής, Αϊκούτ Κοτζαμάν.

«Γράφουμε ιστορία»
Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Φενερμπαχτσέ το 2010 και από τότε έχει καταφέρει να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο Τουρκίας. Ο Αϊκούτ Κοτζμάν έχει την ευκαιρία να κάνει μια σπουδαία πορεία και στην Ευρώπη, όπου αντιμετωπίζει τη Λάτσιο, στην προημιτελική φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Μιλώντας για το παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης, ο Κοτζαμάν φάνηκε αισιόδοξος πως οι παίκτες του μπορούν να τα καταφέρουν απέναντι στους Ιταλούς. «Ήδη έχουμε καταφέρει κάτι πολύ σημαντικό, με την πορεία μας μέχρι την προημιτελική φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Γράφουμε ιστορία με τους παίκτες μου και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε και να μην σταματήσουμε εδώ. Για το λόγο αυτό έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά, έχουμε μελετήσει τον αντίπαλό μας και πιστεύω πως είμαστε σε θέση να τον δυσκολέψουμε. Πιστεύω πολύ στους παίκτες μου και έχω δικαιωθεί ως τώρα. Θέλουμε τη νίκη και θα κάνουμε τα πάντα για να την πάρουμε», τόνισε ο Τούρκος τεχνικός.

Οι αντίπαλοί του είναι πιο έμπειροι, αλλά και ποιοτικοί. Ο Κοτζαμάν το αναγνωρίζει αυτό, αλλά θεωρεί πως έχει βρει το… αντίδοτο. «Η Λάτσιο έχει μερικούς σημαντικούς παίκτες, πολύ έμπειρους και ικανούς. Αλλά εμείς έχουμε τον ενθουσιασμό, εκτός από τις ικανότητες. Αν καταφέρουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη και μαζί το προβάδισμα για την πρόκριση. Με όλο το σεβασμό για τον αντίπαλο, θεωρώ πως η ομάδα μου θα κερδίσει το πρώτο παιχνίδι», ήταν η πρόβλεψη που έκανε ο Αϊκούτ Κοτζαμάν. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: