Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

«Του χρόνου καλύτερα…»

Έναν ακόμη πιο δυνατό Παναθηναϊκό υποσχέθηκε για το μέλλον ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. «Το πρωτάθλημα θα επιστρέψει εκεί που ανήκει», είπε το αφεντικό της ΚΑΕ που απέκλεισε ανάμειξη στην ΠΑΕ.

«Του χρόνου καλύτερα…»

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ έκρινε απόλυτα πετυχημένη τη σεζόν και το έργο του Αργύρη Πεδουλάκη, αλλά δεν… έκλεισε την πόρτα στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και παλιούς παίκτες της ομάδας. Αντίθετα, το έπραξε για την ΠΑΕ αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο ανάμειξης της οικογένειας στα του ποδοσφαίρου.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε στον Σέντρα για:

-τη φετινή πορεία: «Ή σεζόν είναι ήδη πετυχημένη, αλλά τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες και ο πήχης πάντα ανεβαίνει. Δεν είναι θέμα δικής μου δικαίωσης. Δικαιωμένος είναι ο προπονητής που έχει κάνει εκπληκτική δουλειά και οι παίκτες. Ήδη έχουμε επιστρέψει στους τίτλους και είμαι σίγουρος πως θα ακολουθήσουν κι άλλοι γιατί είμαι σχεδόν βέβαιος πως το πρωτάθλημα θα επιστρέψει εκεί που ανήκει, δηλαδή στον Παναθηναϊκό. Του χρόνου να συνεχίσουμε για καλύτερα αποτελέσματα».

-το αν σκέφτηκε ποτέ να αλλάξει προπονητή: «Σε καμία περίπτωση. Ακολουθήσαμε 100% το πλάνο του για τις αλλαγές παικτών. Στην αρχή ήταν δύσκολα και υπήρξε, ακόμα και στην έδρα μας, αμφισβήτηση. Όμως, υπήρχε πίστη και ήμουν βέβαιος πως θα ξεπεραστεί».

-το ενδεχόμενο επιστροφής του Ομπράντοβιτς: «Ο Ζέλικο είναι ο καλύτερος στην Ευρώπη, ευτυχία για οποιαδήποτε ομάδα τον έχει. Είναι καθαρά θέμα θέλησης και τι έχει στο μυαλό του. Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια και τα αποτελέσματα Αργύρη (Πεδουλάκη). Είναι πολύ νωρίς και δεν είναι κάτι μέσα στο μυαλό μου.

-τη συνέντευξη Τύπου του Δεκεμβρίου: «Ήταν αντίδραση της στιγμής. Ήμουν παρορμητικός. Μπορούσα να το είχα διαχειριστεί διαφορετικά».

-το συμβόλαιο του Διαμαντίδη: «Πρέπει το συντομότερο να συμφωνήσουμε με τον Δημήτρη (για να κλείσει την καριέρα του εδώ και να μπορούμε τον απολαμβάνουμε για τα επόμενα χρόνια και να διασφαλίσουμε τις επιτυχίες που μας φέρνει. Αποτελεί προτεραιότητά μας. Σίγουροι δεν μπορεί να είμαστε ούτε για αύριο το πρωί, αλλά να είναι ήσυχοι οι φίλαθλοι ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε να κρατήσουμε τον Δημήτρη και είμαι βέβαιος πως θα τα καταφέρουμε».

-την αποχώρηση του Καπόνο: «Σίγουρα δεν ήταν ωραία η αντιμετώπιση προς το σύλλογο. Ήρθε από μεγάλη καριέρα στο ΝΒΑ, δεν τον ικανοποίησαν οι συνθήκες και ο χρόνος συμμετοχής. Πολύ σωστά έπραξε Πεδουλάκης και τον άφησε να φύγει. Ο Παναθηναϊκός είναι υπεράνω προσώπων.

-το μπάτζετ της νέας σεζόν και το άνοιγμα στην Κίνα: «Ευελπιστώ πως θα είναι στα ίδια επίπεδα και μεγαλύτερο. Είναι και θέμα χορηγιών και εσόδων και εξαρτάται από τα τηλεοπτικά, αλλά διάθεση διοίκησης τα ίδια και καλύτερα. Να πάμε στην Κίνα να ανεβάσουμε χορηγίες. Στις σκέψεις μας σίγουρα ένας Κινέζος μπασκετμπολίστας».

-το ενδεχόμενο ανάμειξης στην ΠΑΕ: «Γίνεται αξιοσέβαστη προσπάθεια από τωρινή διοίκηση. Εγώ και η οικογένειά μου άρρωστοι Παναθηναϊκοί και όπου μπορούμε βοηθάμε. Αλλά περαιτέρω εμπλοκή δεν θα υπάρξει».

-το ενδεχόμενο επιστροφής παικτών που έφυγαν: «Ο Μάικ είναι ίσως ο καλύτερος ξένος που ήταν στην Ελλάδα. Οποιοσδήποτε θέλει να γυρίσει υπάρχει θέση, αλλά είναι θέματα προπονητή. Εγώ θα τους ήθελα όλους πίσω. Όλοι οι έλληνες παίκτες, ειδικά επιπέδου Φώτση, θα μας απασχολήσουν. Θα τα δούμε το καλοκαίρι».πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: