Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Έπιασε δουλειά ο Σκόρδας!!

Κατατέθηκε από τον Ερασιτέχνη Άρη η αίτηση για σχηματισμό νέας διοίκησης, κάτι που θα γίνει το αργότερο τη Δευτέρα. Ανέλαβε ήδη δράση ο Λάμπρος Σκόρδας επικοινωνώντας με τους αρχηγούς.

Έπιασε δουλειά ο Σκόρδας
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την επάνοδο του Λάμπρου Σκόρδα στην προεδρία του Άρη. Ο Ερασιτέχνης κατέθεσε την αίτηση για νέα διοίκηση στην ΠΑΕ και η απόφαση αναμένεται μέσω του Πρωτοδικείου και το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα θα έχει αναλάβει η νέα διοίκηση.

Πριν αναλάβει και τυπικά τα ηνία της ΠΑΕ, ο Λάμπρος Σκόρδας ανέλαβε ήδη δράση. Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης επικοινώνησε με τους αρχηγούς της ομάδας και τους διαβεβαίωσε πως η αλλαγή στη διοίκηση είναι τυπική διαδικασία, αλλά και πως η ομάδα θα είναι στο πλευρό τους. Τους τόνισε, δε, πως θα πρέπει να δώσουν τα πάντα για τη νίκη στο ματς του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Μάλιστα είπε πως πριν τον αγώνα θα μιλήσει σε όλη την ομάδα στο ξενοδοχείο.

Σημειώνεται πως τα νέα πρόσωπα που έχουν ήδη αποφασιστεί για τη νέα διοίκηση είναι-πέραν του Λάμπρου Σκόρδα-οι Στέφανος Τσιόνκης, Νίκος Βογιατζής, Γιώργος Βασβάνης και ένας εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη, καθώς ο πρόεδρος του τελευταίου, Νίκος Παπαδόπουλος, απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του έγινε.

Ερωτηματικό παραμένει το κατά πόσο θα παραστούν στο δικαστήριο τα παραμένοντα μέλη της ΠΑΕ και αν όπως δηλώθηκε δημόσια από τα χείλη των Γιάννη Ψηφίδη και Στάθη Τσομίδη είναι διατεθειμένοι να προβάλλουν τις ενστάσεις τους στο δικαστήριο για την αίτηση για νέα διοίκηση.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: