Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Παλεύει ο Ηρακλής!!

Μάχη με το χρόνο προκειμένου να προλάβει την σημαντική αναμέτρηση με τον Ατρόμητο (6/4) δίνει ο Ανδρέας Ηρακλής στον Άρη.

Παλεύει ο Ηρακλής
Συγκεντρωμένοι 100% στο πως θα κρατήσουν την ομάδα στην Σούπερ Λίγκα (και όχι στις διοικητικές εξελίξεις) είναι άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη. Οι «κίτρινοι» συνέχισαν την προετοιμασία τους, για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος είδε με ικανοποίηση τον Ανδρέα Ηρακλή να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα και αν είναι σε καλή κατάσταση και στις επόμενες προπονήσεις θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του, για τον πρώτο από τους τρεις τελικούς μέχρι το τέλος της σεζόν.

Από εκεί και πέρα, οι Νίκος Ψυχογιός και Κώστας Κοτσαρίδης για μια ακόμη μέρα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Από το Σαββατιάτικο ματς θα απουσιάσουν επίσης οι τιμωρημένοι Νούνο Κοέλιο, Μανώλης Παπαστεριανός και Γιάννης Ζαραδούκας.

* Ο Άντι Ρένια χειρουργήθηκε στον ώμο από γιατρό του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμος σε τρεις μήνες.

** Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: