Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Ξεκινάει νωρίτερα και το «κούρεμα» στο ρόστερ!!

Θεωρητικά οι ελπίδες για play-off έχουν ελαττωθεί σε πολύ σημαντικό βαθμό για την ομάδα της Ξάνθης, όμως στα τρία παιχνίδια που απομένουν, είναι δεδομένο ότι θα γίνει μεγάλη προσπάθεια, ώστε να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια εισόδου της ομάδας στην πρώτη πεντάδα. Άλλωστε υπάρχει και το γόητρο, η αξιοπρέπεια αλλά στην πραγματικότητα και ο στόχος της έκτης θέσης, στην περίπτωση ειδικά που πλασαριστεί στην πρώτη πεντάδα ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς δεν είναι απολύτως βέβαιο ότι ο ΠΑΣ (ή ακόμη και ο Παναθηναϊκός), θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής για ευρωπαϊκά παιχνίδια και σε μία τέτοια περίπτωση η Ξάνθη θέλει να είναι πρώτη επιλαχούσα.

Θεωρητικά πάντως, βάσει των τελευταίων αποτελεσμάτων της, είναι θετικό ότι έχει δύο εκτός έδρας παιχνίδια, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχει ήδη τέσσερις συνεχόμενες νίκες μακριά από την έδρα της και αυτό βέβαια είναι ευχής έργο να συνεχιστεί.

Ο Αστέρας Τρίπολης, τον οποίο αντιμετωπίζει φυσικά την Κυριακή, είναι μία πολύ καλή ομάδα και ασφαλώς πρόκειται για πολύ δύσκολη αποστολή, όμως το ίδιο δύσκολη ήταν η αποστολή και σε άλλες έδρες, όπου η Ξάνθη τα κατάφερε πολύ καλά. Το ζητούμενο πλέον για την διοίκηση και τον προπονητή, είναι και η προετοιμασία για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Χρήστος Πανόπουλος πέρασε ήδη το μήνυμα για την διαφορετικότητα στην φιλοσοφία και τις σκέψεις της επόμενης σεζόν και με γνώμονα την φιλοδοξία θα «χτιστεί» η ομάδα της επόμενης περιόδου. Για να συμβεί όμως αυτό, θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί το θέμα του ξεκαθαρίσματος του φετινού ρόστερ. πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: