Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

«Τραβεστί ο Τιάγκο Σίλβα»

Καμία υπερβολή, το έγραψε στο twitter ο Τζόι Μπάρτον της Μαρσέιγ, που είχε την απορία αν ο αμυντικός της Παρί βρίσκεται πριν ή μετά την εγχείριση αλλαγής φύλλου!
Μετά λέμε για τον Μπαλοτέλι. Μαγικά πράγματα από τον Αγγλο άσο των Μαρσεγέζων, ο οποίος αφού έχει κράξει αρκετούς συναδέλφους του, βρήκε αφορμή για να ασχοληθεί με τον άμεσο αντίπαλό του στην Ligue1, Τιάγκο Σίλβα. Ο αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν ρωτήθηκε στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του αγώνα με την Μπάρτσα για τα όσα έγραψε ο Μπάρτον σε βάρος του (συμπατριώτη του) Νεϊμάρ στο twitter και τον επέκρινε. Μοιραίο λάθος...

Ο Μπάρτον έχει ξεσαλώσει τον τελευταίο χρόνο στην Γαλλία και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Αρχικά δήλωσε ενοχλημένος από το γεγονός ότι ο Τιάγκο αναφέρθηκε στο πρόσωπό του και στη συνέχεια άρχισε το ρεσιτάλ.

«Δύο ερωτήσεις για τον Τιάγκο Σίλβα. Πρώτον, γιατί μιλάς για 'μένα στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Παρί με την Μπαρτσελόνα; Πολύ περίεργο. Δεύτερον, είσαι πριν ή μετά την επέμβαση;». Μετά από αυτό, είχε ακόμα μία απορία. «Εχω μπερδευτεί, δεν ξέρω πως πάει. Είναι άντρας που γίνεται γυναίκα ή γυναίκα που γίνεται άντρας; Δεν μπορώ να καταλάβω...».

Και αυτή ήταν μόνο η αρχή από το όλο σκηνικό αφού τα καμώματα του Μπάρτον προκάλεσαν την αντίδραση της οργάνωσης κατά της ομοφοβίας, Paris Foot Gay, που έκανε γνωστό ότι ο Αγγλος κλήθηκε από το Εθνικό Συμβούλιο Δεοντολογίας!

«Είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τις πράξεις του» ήταν τα λόγια του προπονητή του στην Μαρσέιγ, Ελί Μποπ. Τι να κάνει ο άνθρωπος...;
Πέρα από το αστείο του πράγματος πάντως, υπάρχει και η σοβαρή πλευρά, αφού οι Παριζιάνοι εξέδωσαν ανακοίνωση για το θέμα αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά σε βάρος του Μπάρτον. «Οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και ο σύλλογος δεν μπορούν να δεχθούν τέτοιες δηλώσεις κατά του Τιάγκο Σίλβα. Θα επαναλάβουμε για ακόμα μία φορά την σταθερή δέσμευσή μας στις αξίες και τον σεβασμό που πρέπει να διέπουν τον αθλητισμό. Ο Τιάγκο Σίλβα και η Παρί Σεν Ζερμέν διατηρούν το δικαίωμα να προβούν σε όποια νομική ενέργεια κρίνουν απαραίτητη».

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: