Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Μπράμος: «Τώρα παίζουμε το καλύτερο μπάσκετ»

Το καλύτερο μπάσκετ που έχει παίξει από την αρχή της σεζόν παρουσιάζει αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Μάικ Μπράμος. Τι είπε για Διαμαντίδη, βία στα γήπεδα και Εθνική.

Μπράμος: «Τώρα παίζουμε το καλύτερο μπάσκετ»
Την κατάλληλη στιγμή τη φετινή περίοδο φορμαρίστηκε ο Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε ο Μάικ Μπράμος σε ξένη ιστοσελίδα.

Ο ομογενής φόργουορντ μίλησε για τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τη βία στα ελληνικά γήπεδα, αλλά και την Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά, ο Μάικ Μπράμος μίλησε στην ιστοσελίδα heinnews.com για:

-τη βελτίωση του Παναθηναϊκού: «Η επίθεσή μας δεν ήταν καλή στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά η άμυνά μας ήταν αυτή που μας έφερε ως εδώ και τώρα που βελτιώνεται η επίθεσή μας και ξέρουμε καλύτερα τους ρόλους μας, παίζουμε το καλύτερο μπάσκετ που έχουμε παίξει φέτος».

-τη συνεργασία με τον Διαμαντίδη: «Είναι σπουδαίο να παίζεις με τον Διαμαντίδη. Κάνει πιο εύκολη τη δουλειά όλων εμάς στο παρκέ. Με όλα αυτά που κάνει στο γήπεδο, από τα πιο μικρά ως τα πιο μεγάλα, είναι σπουδαίος παίκτης και συμπαίκτης».

-το ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Θέλουμε να νικήσουμε για να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στον όμιλο και μετά θα δούμε τα προημιτελικά».

-τη βία στα ελληνικά γήπεδα: «Είναι λυπηρό, αλλά έτσι είναι ο κόσμος στην Ελλάδα. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα παρά να είσαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι σου. Συμβαίνουν άσχημα πράγματα όταν είναι οπαδοί και των δύο ομάδων στο γήπεδο. Ελπίζω να είναι καλύτερη η κατάσταση στο μέλλον».

-τον αποκλεισμό της Εθνικής στο Προολυμπιακό Τουρνουά: «Ήταν μια πολύ σκληρή ήττα. Ήμασταν από τα φαβορί, αλλά ο καθένας μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε μία μέρα. Δεν παίξαμε καλή άμυνα εκείνη τη μέρα και οι αντίπαλοι πέτυχαν πολλά εύκολα καλάθια. Είμαστε απογοητευμένοι με τον αποκλεισμό, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά και να κοιτάξουμε τον επόμενο στόχο μας, αυτό το καλοκαίρι. Ελπίζω αυτή η ήττα να μας δώσει κίνητρο για τη συνέχεια. Ελπίζω όλοι να είναι υγιείς, έχουμε νέο προπονητή και όταν έρθει η ώρα θα δούμε τους αντιπάλους».

-τις εντυπώσεις του από τον Αντρέα Τρινκιέρι: «Οι ομάδες του ήταν πάντα δυνατές, πέρσι έφτασε στο Top 16, φέτος ήταν κοντά και κάνει καλή δουλειά. Θα είναι ωραίο να δουλέψουμε μαζί του».

-τους στόχους της Εθνικής για το Ευρωμπάσκετ: «Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει μετάλλιο ή κάτι άλλο. Το θέμα είναι να μαζευτούμε, να έχουμε καλή χημεία και να παίξουμε καλό μπάσκετ». πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: