Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Δίψα για τα play-οff!!

Το έχουν ομολογήσει πολλοί ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ότι νιώθουν σαν να παίζουν σε μεγάλη ομάδα, διότι ο κόσμος του ΠΑΣ Γιάννινα, έχει «αρρώστια» με την ομάδα του και βέβαια ξέρει να «αγκαλιάζει» τους παίκτες. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σήμερα στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι προφανές ότι έχουν ανάλογο συναίσθημα και την ερχόμενη Δευτέρα, αναμένεται να ζήσουν πολύ σπουδαίες στιγμές.

Η μέρα μπορεί να μην είναι εμπορική, όμως οι οπαδοί του ΠΑΣ, είναι έτοιμοι να κατακλύσουν τις κερκίδες των «Ζωσιμάδων» και να δώσουν την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες του Γιάννης Χριστόπουλου, ώστε να κερδίσουν την ΑΕΚ και να κάνουν ένα ακόμη σημαντικό και αποφασιστικό βήμα για την είσοδο στα play-off. Είναι πια ξεκάθαρος ο στόχος και μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Πλατανιά, μοιάζει πια ο στόχος να είναι πιο εφικτός από κάθε άλλη φορά. Το ματς με την ΑΕΚ είναι καθοριστικό και βέβαια οι οπαδοί του ΠΑΣ το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος θα έχει μαζί του και τον Βίλα, που αναμένεται να πάρει και θέση βασικού, ενώ άλλου είδους προβλήματα δεν υπάρχουν. Στο μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα έχει πια την δική του ακαδημία τερματοφυλάκων. πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: