Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Αισιόδοξος ο Πέτκοβιτς!!

Έτοιμη για μια μεγάλη μάχη είναι η Λάτσιο, όπως δήλωσε ο προπονητής της, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, την παραμονή του αγώνα με τη Φενερμπαχτσέ για το Γιουρόπα Λιγκ.

Αισιόδοξος ο Πέτκοβιτς
Από την αρχή της χρονιάς επαναλαμβάνει πως στόχος του είναι η κατάκτηση τόσο του Κυπέλλου Ιταλίας, όσο και του Γιουρόπα Λιγκ. Στο μεν πρώτο βρίσκεται στον τελικό και περιμένει την αντίπαλό του, στο δε δεύτερο καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Φενερμπαχτσέ για να προκριθεί στον ημιτελικό. Κάτι που δεν θα είναι εύκολο, όπως φάνηκε από όσα δήλωσε ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς την παραμονή του αγώνα της Κωνσταντινούπολης.

«Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, παίζοντας εκτός έδρας. Αν και η Φενερμπαχτσέ έχει ένα μικρό πλεονέκτημα, θεωρώ πως πρέπει να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται και να φύγουμε από την Κωνσταντινούπολη με ένα καλό αποτέλεσμα. Μπορεί να έχουμε αρκετές απουσίες, αυτό, όμως, δεν αποτελεί δικαιολογία για κανέναν. Καλούμαστε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε το αποτέλεσμα εκείνο που θα μας δώσει προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση. Η ομάδα μου είναι έτοιμη για μια μεγάλη μάχη, την οποία θέλουμε να κερδίσουμε. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε την πορεία μας στην διοργάνωση και να φτάσουμε ως το τέλος», τόνισε ο προπονητής της Λάτσιο.

Μετά από το ματς της Πέμπτης, η Λάτσιο καλείται να αντιμετωπίσει τη Ρόμα στο μεγάλο ντέρμπι της πρωτεύουσας. Ο αγώνας αυτός δεν δείχνει να απασχολεί τον Πέτκοβιτς, προς το παρόν. «Κοιτάω πάντα το επόμενο παιχνίδι. Οπότε στο μυαλό μου είναι ο αγώνας για το Γιουρόπα Λιγκ και όχι το ματς με τη Ρόμα. Τον αγώνα του Καμπιονάτο θα ξεκινήσω να τον σκέφτομαι από την Παρασκευή», είπε χαρακτηριστικά ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: