Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

«Θα μείνει ο Μουρίνιο»

Την επιθυμία, αλλά και την πίστη του ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης, εξέφρασε ο Τσάμπι Αλόνσο.

«Θα μείνει ο Μουρίνιο»
Το σήριαλ σχετικά με το μέλλον του Ζοσέ Μουρίνιο καλά κρατεί. Η συνεργασία του με την Ρεάλ Μαδρίτης λήγει το καλοκαίρι του 2016, ωστόσο, δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνει στον πάγκο της «βασίλισσας» και τη νέα σεζόν.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν, το όνομα του Πορτογάλου τεχνικού έχει συνδεθεί με αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, ενώ και ο ίδιος δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Αγγλία. Έχει γραφτεί ότι οι σχέσεις του με κάποιους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι η καλύτερη δυνατή, ενώ και ο κόσμος εμφανίζεται διχασμένος.

Ο τελευταίος που πήρε θέση για το θέμα αυτό ήταν ο Τσάμπι Αλόνσο, που εξέφρασε την επιθυμία, αλλά και την πίστη του ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Ξέρω ότι αγαπάει την Πρέμιερ Λιγκ και την ατμόσφαιρα του συγκεκριμένου πρωταθλήματος, όπως και τον τρόπο που παίζεται το παιχνίδι στην Αγγλία. Σίγουρα θα γυρίσει κάποια στιγμή στην Αγγλία, άλλωστε και ο ίδιος έχει πει κάτι τέτοιο. Ωστόσο, πιστεύω και ελπίζω ότι θα είναι μαζί μας την επόμενη σεζόν », δήλωσε ο Ισπανός μέσος στους «Times» της Ινδίας και πρόσθεσε:

«Είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Ο τρόπος που μεταδίδει τις ιδέες του και αυτός με τον οποίο επικοινωνεί με τους παίκτες είναι διαφορετικός. Καταλαβαίνει τους παίκτες του και αυτοί από την πλευρά τους θέλουν να κερδίζουν γι’ αυτόν». πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: