Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Αποχή στον Βύζαντα Μεγάρων!!

Σε αποχή διαρκείας αποφάσισαν να προχωρήσουν οι ποδοσφαιριστές του Βύζαντα Μεγάρων, καθώς όπως τόνισαν σε ανακοίνωσή τους, είναι απλήρωτοι εδώ και αρκετό καιρό και πλέον έχουν φτάσει σε σημείο να μην μπορούν να καλύψουν ούτε τις βιοποριστικές τους ανάγκες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα 4η Απριλίου, το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ Βύζας Μεγάρων αποφάσισε να προχωρήσει σε αποχή διάρκειας. Η απόφαση αυτή πάρθηκε γιατί η διοίκηση δεν είναι σε θέση να μας καταβάλει έστω ένα μικρό χρηματικό ποσό για να καλύψουμε τις βασικές βιοποριστικές μας ανάγκες.

Όλον αυτόν τον καιρό έχουμε επιδείξει τρομερή υπομονή βάζοντας πάνω από όλα το καλό της ομάδας μας, παρ' όλα αυτά η διοίκηση αρνείται πεισματικά την εκπλήρωση των μηδαμινών απαιτήσεων μας παρουσιάζοντας αδυναμία στην καταβολή ευτελών χρηματικών ποσών (100-200 ευρώ) δεν είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε κάτω από αυτές τις συνθήκες γιατί είμαστε εξαθλιωμένοι.

Ζητάμε από τον κόσμο που μας στηρίζει, αλλά και από αυτούς που απέχουν από το γήπεδο για τους δικούς τους κατανοητούς λογούς να καταλάβουν το αδιέξοδο στο όποιο έχουμε περιέλθει λόγο της συμπεριφοράς της διοίκησης, μέλος της οποίας μας τόνισε χαρακτηριστικά ότι… «αύριο το μαγαζί κλείνει οριστικά», οδηγώντας με αυτό τον τρόπο την ιστορική αυτή ομάδα στην καταστροφή.

Παράλληλα θα θέλαμε να τοποθετηθούμε στο θέμα του προπονητή μας Ηλία Φυντάνη. Επιθυμούμε μέσα από την καρδία μας να τον ευχαριστήσουμε για την πρόσφορα του και για την στήριξη που μας παρείχε σε όλους τους τομείς. Παρότι αντιμετώπιζε τα ίδια προβλήματα με εμάς. Θέλουμε να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: