Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Το γράμμα του Φάμπρι!!

Με έναν πρωτότυπο τρόπο αποφάσισε να πει αντίο ο Φάμπρι στους ποδοσφαιριστές του. Ο Ισπανός τους άφησε ένα γράμμα, πήρε ένα κλαδί ελιάς από την Παιανία και αναχώρησε οδικώς(!) για την χώρα του!

Το γράμμα του Φάμπρι
Το ότι ήταν περίεργος, το είχαν αναφέρει οι Ισπανοί δημοσιογράφοι από την πρώτη μέρα που ανακοινώθηκε πως ο Παναθηναϊκός προσέλαβε τον Φάμπρι. Και ο Ίβηρας, σε κάθε του στιγμή, το επιβεβαίωνε. Δεν θα μπορούσε λοιπόν, ο αποχαιρετισμός του να μην είναι κομματάκι… γραφικός.

Ο Φάμπρι αποφάσισε να πει αντίο στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού όχι όπως πρόσωπο με πρόσωπο, όπως κάνουν πάντοτε όλοι οι προπονητές που φεύγουν από μία ομάδα, αλλά αφήνοντας τους ένα γράμμα! «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την συνεργασία που είχαμε μέχρι τώρα και την προσπάθεια που κάνατε. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πετύχετε τους στόχους που έχει η ομάδα και ότι καλύτερο σε προσωπικό επίπεδο» ήταν όσα έγραψε ο Ισπανός για... αντίο!

Κίνηση που έχει δύο εκδοχές. Η μία, αυτή της πρωτοτυπίας που διέκρινε τον χαρακτήρα του Ισπανού και γράφτηκε πιο πάνω. Η δεύτερη, έχει να κάνει με τον καυγά που είχε με διάφορους παίκτες λόγω της δήλωσης του μετά το ματς με τον Πλατανία. Το «Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αρχ…α» που είπε στην κάμερα, έφερε και την απομάκρυνσή του από τον πράσινο πάγκο και την ρήξη με σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας . Ότι και να ισχύει, δεν αλλάζει πως ο Φάμπρι, ήταν... περίεργος.

Το οποίο, αποδεικνύεται κι από το γεγονός πως φεύγοντας από την Παιανία πήρε ένα κλαδί ελιάς (προφάνώς για να θυμάται το πέρασμα του από την Ελλάδα) και είπε πως πάει στην Ισπανία οδικώς. Από Αθήνα θα πήγαινε στην Πάτρα, θα έπαιρνε το πλοίο για Ανκόνα και από εκεί θα απολάμβανε της διαδρομές της Ιταλιάς και Νότιας Γαλλίας φτάνοντας τελικώς στη χώρα του. Ο βοηθός του Φάμπρι πάντως, Φερέιρα Κίνγκ, πήγε στην Παιανία και χαιρέτησε έναν-έναν τους παίκτες του Παναθηναϊκού. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: