Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Παντζιαράς: «Μένει η πικρία»

Πικραμένος περισσότερο από τον τρόπο που χάθηκε η νίκη ήταν ο Ανδρέας Παντζιαράς μετά το τέλος του αγώνα, ενώ στις δηλώσεις του στάθηκε στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του, αλλά και το «νεκρό» διάστημα την αρχή του δευτέρου μέρους.

«Το ματς χωρίζεται σε τρία μέρη. Μέχρι το 30? ήμασταν καλύτεροι και απέναντι σε μία ομάδα που είναι από τις πιο φορμαρισμένες του πρωταθλήματος και δεν έχει χάσει σε κανένα εκτός έδρας παιχνίδι φέτος, δημιουργήσαμε τρεις κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρουμε.

Στη συνέχεια παρασυρθήκαμε και σε έναν κακό τρόπο παιχνιδιού, δεν εκμεταλλεύτηκε όπως θα έπρεπε τον παίκτη παραπάνω στο κέντρο, ενώ προσπαθήσαμε να πλαγιοκοπήσουμε με «κρυφό» προωθημένο τον Λιόνη.

Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε για ακόμη μια φορά σαν υπνωτισμένοι, είναι άσχημο για την ομάδα να περιμένει να δεχθεί γκολ για να αντιδράσει και να ανταποδώσει. Από το 65? και μετά ελέγξαμε το παιχνίδι, δεν απειληθήκαμε, ισοφαρίσαμε και μας μένει πικρία και στεναχώρια για τον τρόπο με τον οποίο δεν κερδίσαμε. Έτσι, είναι το ποδόσφαιρο, είναι μια καθημερινή μάχη και πρέπει να κοιτάξουμε ήδη το επόμενο παιχνίδι», τόνισε το 36χρονος κόουτς του Απόλλωνα.

Φιλοφρονήσεις από Βλάχο

Όσον αφορά τον τεχνικό του Αιγινιακού, Γιάννη Βλάχο, έκανε ανάλυση του παιχνιδιού, πλέκοντας το εγκώμιο του Απόλλωνα, αλλά και του Ανδρέα Παντζιαρά:

«Ήταν θα έλεγα ένα περίεργο παιχνίδι. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο δεν κάναμε τίποτα από όσα σχεδιάσαμε, δεν ήμασταν καλοί ούτε στην κυκλοφορία της μπάλας, παρ? ότι το γήπεδο ήταν πολύ καλό και αυτό δεν οφείλεται μόνο στη δική μας κακή παρουσία, αλλά και στον αντίπαλο, ο οποίος δεν είχε το κίνητρο που είχαμε εμείς ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο.

Κάναμε αρκετά λάθη αβίαστα και ευτυχώς για μας το πρώτο μέρος έληξε 0-0, αφού θα έπρεπε να έχει προηγηθεί ο αντίπαλος. Στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε να δώσουμε ηρεμία στην ομάδα, βγήκαμε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, προηγηθήκαμε από έναν εξαιρετικό συνδυασμό και το γκολ μας έδωσε τη δυνατότητα να ελέγξουμε το παιχνίδι.

Δεν καταφέραμε ωστόσο να κρατήσουμε το σκορ, παρ? ότι δεν ήμασταν κακοί στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ στο τέλος κινδυνέψαμε να χάσουμε το παιχνίδι από ένα ατομικό λάθος που δε συγχωρείται σε αυτό το επίπεδο, αλλά ο τερματοφύλακάς μας, μας έδωσε το βαθμό, όπως μας κράτησε και στο προηγούμενο παιχνίδι. Θέλω να συγχαρώ στον Ανδρέα Παντζιαρά, δικαίως ο Απόλλων είναι πρώτος και στο πρόσωπό του θέλω να υπάρξει στήριξη στους νέους προπονητές που κάνουν πολύ καλή δουλειά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: