Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Βραβεύτηκαν Παπάζογλου και Κουτσιανικούλης!

Τα βραβεία του MVP και του καλύτερου γκολ της 28ης αγωνιστικής παρέλαβαν σήμερα οι Βασίλης Κουτσιανικούλης και Θανάσης Παπάζογλου αντίστοιχα, με τους δύο παίκτες του ΟΦΗ να δηλώνουν χαρούμενοι.

Ο Θανάσης Παπάζογλου υπογράμμισε στις δηλώσεις του στο περιθώριο της βραβευσης:«Μπορεί να είναι προσωπικό το βραβείο, αλλά ουσιαστικά είναι όλης της ομάδας και αυτό αποδεικνύεται από τα βραβεία που παίρνουμε σε κάθε παιχνίδι. Προσπαθούμε να πιάνουμε καλή απόδοση και σε αυτό το παιχνίδι με τα Γιάννινα, έτυχε εγώ και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης να πιάσουμε καλή απόδοση. Αυτό προέρχεται από την σκληρή δουλειά. Είναι επιβράβευση για μένα και την ομάδα. Με βοηθάει και τη βοηθάω και εγώ όσο μπορώ. Τα αποτελέσματα βγαίνουν στο γήπεδο».

Ενώ από την πλευρά του ο Βασίλης Κουτσιανικούλης ανέλυσε:«Είναι ένα σπουδαίο βραβείο για μένα. Είναι σημαντικό ότι ήρθε. Όπως είναι σημαντικό και το δεύτερο βραβείο για το Θανάση (Παπάζογλου). Είναι πολύ χαρούμενος, αν και ήρθε προς το τέλος του πρωταθλήματος. Θέλουμε ένα βαθμό για να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία. Έχουμε αρκετά προβλήματα και ελπίζω να τα μειώσουμε όσο γίνεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: