Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Στην περιοχή... κάνει τζιζ!!

Η ΑΕΚ που εμφανίστηκε άτολμη και στη Λιβαδειά είναι η 4η χειρότερη σε τελικές και έχει την τρίτη χειρότερη επίθεση.

Στην περιοχή... κάνει τζιζ
Κανείς δεν αντιλέγει ότι ο βαθμός στη Λιβαδειά ίσως αποδειχθεί «χρυσός». Οπως και να ' χει η ΑΕΚ δεν έχασε σε ματς κρίσιμο λίγο πριν από το τέλος του πρωταθλήματος.
Με την εικόνα, όμως που παρουσίασε δεν μπορούσε και να κερδίσει. Σε ακόμα ένα παιχνίδι η ΑΕΚ του Εβαλντ Λίνεν παρουσιάστηκε άτολμη, «άχρωμη» επιθετικά. Είναι φανερό σε όλους ότι η «Ενωση» που από τον Ιανουάριο έχει στο ρόστερ της τον επιθετικό ολκής που έψαχνε ο Γερμανός τεχνικός (Πετρόπουλος) σε αυτό το κομμάτι τακτικά δεν έχει παρουσιάσει βελτίωση. Σα να μην υπάρχει πλάνο για να πάει η μπάλα μπροστά.

Και οι αριθμοί δυστυχώς για την ομάδα της ΑΕΚ αλλά και τον Λίνεν λένε την αλήθεια. Η ΑΕΚ δεν πατάει περιοχή. Προχθές με τον Λεβαδειακό έκανε έξι τελικές εκ των οποίων οι πέντε εκτός περιοχής. Μόνο η κεφαλιά του Κουτρουμπή στο δεύτερο ημίχρονο έγινε μέσα από την περιοχή.

Οι αριθμοί, δυστυχώς, λένε την αλήθεια. Η ΑΕΚ έχει 230 τελικές, επίδοση που είναι η 4η χειρότερη στο πρωτάθλημα. Μόνο οι Κέρκυρα, ΟΦΗ, Ξάνθη έχουν λιγότερες.

Εκτός των άλλων η ΑΕΚ με την επίδοση των 21 γκολ έχει την 3η χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος πίσω μόνο από Κέρκυρα και Λεβαδειακό.

Δεν είναι, όμως, μόνο αυτά. Η ΑΕΚ σκοράρει μια φορά στις 11 προσπάθειες, ενώ δέχεται ένα γκολ ανά έξι προσπάθειες των αντιπάλων. Αυτή η επίδοση μάλιστα στην άμυνα είναι η χειρότερη του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ μάλιστα δεν έχει βρει δίχτυα σε 12 από τα 27 ματς του πρωταθλήματος. Λίγο κάτω από τα μισά ματς δηλαδή. Και μόνο σε ένα κόντρα στη Βέροια έχει σκοράρει 4.

πηγή: Sportday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: